ONI SU BUDUĆNOST SPLITSKOG, ALI I HRVATSKOG SPORTA Upoznajte Barbaru, Mateu, Karlu, Tonća i Jozu, najbolje na razini države

Dokazali su da nemamo krizu rezultata te da je Split i dalje sportska metropola Hrvatske. Danas ih je Splitski savez športova i nagradio


Po mnogočemu je prošla godina bila loša, ali za splitske sportaše je na kraju bila jako dobra. Split ima najbolje sportaše na razini države: Barbaru Matić, Mateu Jelić, Karlu Prodan, Tonća Stipanovića i najboljeg trenera Jozu Jakelića.


Dokazali su da nemamo krizu rezultata te da je Split i dalje sportska metropola Hrvatske.

Splitski savez športova na čelu s predsjednikom Andrijom Polićem i tajnikom Vlatkom Škiljom, te u nazočnosti pročelnika za društvene djelatnosti u gradu Splitu Matom Omazićem primili su nagrađene sportaše. Osim čestitki, zahvala i prigodnih poklona koje su apsolutno zaslužili, povod je bio i pokazati da Savez stoji iza svih njih i da prate i poštuju njihove rezultate.

– Učinit ćemo sve da pomognemo, pogotovo u ovom dijelu završnih priprema za Olimpijske igre, kako njima tako i ostalim splitskim sportašima koji su se kvalificirali ili se trebaju kvalificirati u Tokio. Oni su naši najveći ambasadori i na kraju krajeva oni su nas izabrali da ih zastupamo i naša je dužnost pomoći, a najmanje što možemo napraviti je ovakav mali znak pažnje – naglasio je predsjednik Saveza Andrija Polić.

Moja reakcija na članak je...
Vau
7
Haha
1
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime