U utakmici trećeg kola odbojkaške Super lige OK Ribola Kaštela je na domaćem terenu u dvorani u Kaštel Starom dočekao momčad OK Kitro Varaždin i izgubio rezultatom 3:2 u setovima.

Prvi set bio je poprilično izjednačen, ali domaćini su bili bolji i pobjedili rezultatom 25:23.

Drugi set bolje su otvorili gosti koji su se u prvoj polovici odvojili na pet poena razlike, a završilo je rezultatom 23:25 za Varaždince. U trećem setu domaćini kreću agresivnije, brzo se odvajaju na šest poena razlike i set sigurno privode kraju rezultatom 25:19. U četvrtom setu obje su ekipe krenule agresivno, ali gosti dobivaju set rezultatom 23:25. U posljednjem petom setu, momčad OK Kitro Varaždin bila je bolja i odnijela pobjedu rezultatom 20:22 i ukupno 3:2 u setovima.

– Zaslužena pobjeda Varaždina koji je ušao u utakmicu s puno više energije i upornosti. Mi smo utakmicu izgubili u četvrtom setu, kada smo pri četiri poena razlike trebali riješiti meč, ali onda nam je pao servis te smo zaredali dosta grešaka, pogotovo u zadnjem petom setu gdje smo napravili dvadesetak grešaka. No, kako sam govorio i prije, to je stvar sazrijevanja, imamo jako mladu momčad koja ima dosta posla pred sobom, ali toga sam svjestan od početka sezone i idemo naprijed u nove pobjede, kazao je trener momčadi OK Ribola Kaštela Ivan Rančić.

U borbenoj utakmici punoj neizvjesnosti domaćini su usprkos porazu uspjeli izboriti jedan bod, a titulu MVP-a utakmice ponio je mladi Danilo Vuković koji je upisao 38 poena.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime