OK Ribola Kaštela pobijedio na otvaranju proljetnog dijela prvenstva

Kaštelane uskoro očekuje i polufinale Kupa protiv zagrebačke Mladosti, a ovom pobjedom u prvenstvu OK Ribola Kaštela učvrstio se na trećoj poziciji s 22 boda


U 12. kolu domaće Superlige, OK Ribola Kaštela je u gostima pobijedio ekipu OKM Centrometal rezultatom 1:3 u setovima. Utakmica je bila neizvjesna, ali su Kaštelani ipak zasluženo pobijedili.


Prvi set je krenuo izjednačeno s blagom prednošću Kaštelana te je izjednačen tempo trajao tijekom cijelog seta pa se pri rezultatu 24:24 igralo na dva poena prednosti. Ipak, pobjedu u setu odnijeli su domaćini rezultatom 27:25. Drugi set je počeo u istom ritmu kao i prvi, izjednačen s blagom prednošću gostiju, a takav je trajao tijekom cijelog drugog seta. Pobjedu su na kraju, ipak odnijeli gosti rezultatom 22:25.

Početak trećeg seta opet je počeo u istom ritmu kao prva dva, međutim domaćini su se ubrzo odvojili na čak šest poena razlike. Ipak, u nastavku seta, Kaštelani su ubacili u višu brzinu te su uspjeli poravnati rezultat. Neizvjesnost je trajala sve do kraja seta, koji je ipak na kraju pripao gostima rezultatom 23:25.

U četvrtom, posljednjem setu domaćini su se odmah na početku odvojili na četiri poena razlike, no tijekom seta gosti su ipak uspjeli smanjiti razliku te poravnati rezultat. U nastavku seta, Kaštelani su se odvojili na tri poena razlike te na kraju pobijedili rezultatom 22:25.

– Zaista jedna teška utakmica u kojoj se osjetilo da nismo igrali mjesec dana, ali mislim da smo zasluženo slavili. Zadovoljan sam najviše zbog karaktera koji su igrači pokazali, jer su u posljednja dva seta u kojima smo gubili i po pet poena razlike, uspjeli na kraju pobijediti. Sada nas čeka pauza od dva tjedna u kojima ćemo se sigurno podići na još višu razinu, kako bismo nastavili stremiti prema cilju, a to je play off među četiri najbolje ekipe prvenstva. Još jednom čestitam svojim momcima i veselimo se novim izazovima pred nama, kazao je trener Ivan Rančić.

Kaštelane uskoro očekuje i polufinale Kupa protiv zagrebačke Mladosti, a ovom pobjedom u prvenstvu OK Ribola Kaštela učvrstio se na trećoj poziciji s 22 boda.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime