OK Mladost Ribola Kaštela započinje pripreme za novu sezonu

Iako je ovo službeni početak priprema, potrebno je napomenuti da su igrači već 07.08. intezivno počeli raditi na tjelesnoj pripremi.

Odbojkaški klub Mladost Ribola Kaštela već tradicionalno 16. kolovoza, nakon blagdana Velike Gospe, započinje pripreme za novu sezonu.


Iako je ovo službeni početak priprema( zbog početka rada na odbojkaškoj igri), potrebno je napomenuti da su igrači već 07.08. intezivno počeli raditi na tjelesnoj pripremi.

Potrebno je nadodati da se prvoj ekipi nakon završetka sezone priključilo nekoliko talentiranih juniora, te su se intezivni treninzi nastavili sve do 15.07. na kojima se kombinirano radilo na poboljšanju odbojkaške igre te na tjelesnoj pripremi igrača.

Prošlogodišnju momčad sigurno su napustili Petar Đirlić(ACH Volley, Slovenija), Aleksandar Ljaftov(VK Hebar Pazardzhik, Bugarska) te je upitan ostanak kolumbijskog tehničara Josea Polchlopeka dok je siguran ostanak drugog Kolumbijca, srednjeg blokera Andresa Ruiza. Kao što je već napomenuto, prvoj ekipi je priključeno nekoliko talentiranih juniora, dok će se u narednih 10-ak dana znati imena eventualnih pojačanja za novu sezonu.
Treneri i igrači su jako motivirani te nakon šest uzastopnih titula prvaka najavljuju da će u novoj sezoni pokušati sve da ponove prošlogodišnji uspjeh te da dovedu još i Kup i Superkup u Kaštela.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0