Ognjena ga javno raskrinkala: Slao joj je vulgarne poruke za seks

"Koliko još fali laptopa? Ako daš pi***, dat ću ti deset laptopa"


Kantautorica Alex Ognjena (37) na društvenim mrežama podijelila je humanitarnu akciju, kojom se pokušavaju prikupiti laptopi i tableti za djecu iz dječjeg doma u Sisku, kako bi oni neometano mogli pratiti nastavu i napraviti zadaću.


Nakon niza objava o humanitarnoj akciji, Ognjenu su razljutili ljudi koji su htjeli pomoći pa poslije odustali.

– Svi šu*** koji su obećali pomoći pa odustali kad su shvatili da neće dobiti pi***, nek se uguše u grižnji savjesti – napisala je kantautorica.

Potom je objavila ime i prezime korisnika koji joj je slao neprimjerene poruke putem Instagrama nakon što je rekla kako skuplja laptope za dječji dom.

– Koliko još fali laptopa? Ako daš pi***, dat ću ti deset laptopa – glasila je prva poruka, no na tome se korisnik nije zaustavio.– Budući da me ljutiš, sad dajem ponudu za devet laptopa. Nastaviš li me ljutiti bit će i manje – piše u drugoj poruci, prenosi 24 sata. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kada je shvatio da mu Ognjena ne želi odgovoriti, treća poruka upućena njoj bila je još gora.

– Reci djeci da neće dobiti laptope jer ti nećeš dati pi*** – napisao je korisnik Instagrama. Ranije je Ognjena također dijelila neprimjerene i nemoralne ponude koje su joj slali razni muškarci. Nije se libila javno podijelili njihova imena, a tako je bilo i ovaj put, donosi 24 sata.

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
16
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
10
Grrr
23
Molim?
5

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime