Oglasila se vlasnica kućice: “Bero je dugogodišnji posjetitelj i skuhali smo mu vino”

"Teško nam je što moramo odbiti naše posjetitelje u ove dane jer uz ovu prekrasnu zimsku idilu zaista je šteta ne popiti topli napitak i ugrijati se nakon zimskih radosti"


Vlasnica kućice na Sljemenu ispred koje se bivši šef SDP-a Davor Bernardić fotografirao s čašom kuhanog vina u ruci za DNEVNIK.hr je ispričala svoju stranu priče, nakon što nam je jučer iz pouzdanog izvora potrvrđeno da je po dolasku inspekcije vlasnica sama zatvorila kućicu.


Vlasnica Sljemenske kućice tvrdi kako ih nije posjetila nikakva inspekcija te da je objekt radio “u obliku catering usluge, no ograničeno, obzirom da na smiju usluživati kuhano vino radi mjera na snazi”. Kaže da su iskoristili priliku da fotografiraju Bernadića kojem su skuhali kuhano vino.

“Teško nam je što moramo odbiti naše posjetitelje u ove dane jer uz ovu prekrasnu zimsku idilu zaista je šteta ne popiti topli napitak i ugrijati se nakon zimskih radosti”, poručuje vlasnica.

Nadalje, objašnjava kako su Bernardiću kao vjernom posjetitelju Sljemena skuhali kuhano vino te iskoristili priliku za fotografiranje.

“Bero je dugogodišnji posjetitelj zagrebačke gore i kao takvome, skuhali smo mu vino, postavili scenografiju i iskoristili zimsku čaroliju za super fotke”, objašnjava vlasnica.

Navodi kako Sljemenska kućica i ovaj vikend može primiti goste, ali uz stroge mjere koje su na snazi” te poziva građane na odmor i zabavu na Sljemenu uz, kako kaže “termosice i sve što je potrebno za zimske čarolije i radosti”.Podsjetimo, Bernardić je prije nekoliko dana objavio fotografiju gdje konzumira kuhano vino ispred sljemenskog lokala, u trenutku kada su epidemiološke mjere zabrane rada ugostiteljskih objekata bile na snazi, piše Dnevnik.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
2
Plač
0
Grrr
0
Molim?
3

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime