Kako javlja Nova TV, stalno ‘cure’ novi detalji i informacije, a može se čuti i da nisu isključena uhićenja i nekih političara. Ono što se za sada pouzdano zna jest da traju pretresi na nekoliko lokacija u Zagrebu i okolici.

Odvjetnik Dragana Kovačevića Ivo Farčić u razgovoru za Novu TV rekao je kako su on i klijent čitav dan u izvidima s istražiteljima.

– Gospodin Kovačević je trenutno je od strane policije vođen, jer ja ga ne mogu voditi, na pretragu službenih i osobnih prostorija. Ima ih više i u Janafu i drugdje – rekao je Farčić i dodao kako se Kovačević tijekom dana ponašao profesionalno te da mu iznosi argumente za svoju nevinost.

– Riječ je o djelu trgovanja utjecajem, to je prema europskoj konvenciji ugrađeno je u naše zakonodavstvo. Sljedeća faza u ovom je davanje obrane Uskoku, no ne mogu predvidjeti kada, ali očekujem da bi to bilo večeras – kaže Farčić.

Rekao je i kako on kao branjenih i njegov klijent nisu dobili pouku o pravima ili rješenje o istrazi.

– To ćemo tek dobiti, no to je uobičajeno. Malo nam je nezgodno jer dok smo na tim izvidima dosta ‘plivamo’, no moramo to dobiti najkasnije prije prvog ispitivanja – rekao je.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime