Održano prvenstvo Dalmacije i Like u hrvanju, sudjelovalo 120 hrvača

Za Hrvački klub „Split“ u uzrastu mlađih dječaka početnika nastupilo je 10 hrvača, u uzrastu mlađih djevojčica početnica nastupile su 4 hrvačice i u uzrastu starijih dječaka nastupilo je 3 hrvača

U subotu 27. svibnja u Gospiću održano je prvenstvo Dalmacije i Like u hrvanju na kojemu je nastupilo 120 hrvača i hrvačica iz 4 kluba; HK „Zadar“, HK „Šibenik“, HK „Gospić“ i HK „Split“. Za Hrvački klub „Split“ u uzrastu mlađih dječaka početnika nastupilo je 10 hrvača, u uzrastu mlađih djevojčica početnica nastupile su 4 hrvačice i u uzrastu starijih dječaka nastupilo je 3 hrvača.


Moramo napomenuti da je Hrvački klub „Split“ započeo sa školom hrvanja krajem veljače ove godina što znači da djeca treniraju niti 3 mjeseca, a neka i manje. S obzirom na kratki period treniranja djeca su ostvarila jako dobre rezultate pod vodstvom predsjednika kluba Tomislava Radanovića i trenera Josipa Cindrića i Kreše Škugora.

U uzrastu mlađih dječaka nastupili su; Perko Borna i Matković Zlatko osvojili su srebrno odličje, Kragić Roko, Šutalo Šimun, Šutalo Nikola, Ćapeta Dino, Solarić Frane, Kostelac Roko, Katunarić Teo i Čolak Duje osvojili su brončano odličje. U uzrastu mlađih djevojčica početnica nastupili su; Nikolina Sučević koja je osvojila zlatno odličje, Maleš Katarina, Glavinić Luce i Perić Laura osvojile su brončano odličje i u kategoriji starijih dječaka nastupili su; Blažević Josip koji je osvojio zlatno odličje, Grubišić Žarko i Jurić Nikola osvojili su brončano odličje.

Hrvački klub Split kvalitetno nastavlja s radom. U rujnu s početkom nove školske godine nadaju se da će se osloboditi termini i da će krenuti s daljnjim selekcijama kako bi se klub mogao širiti i razvijati. Pozivaju se sva djecu koja su zainteresirana da se okušaju u ovom najstarijem sportu na svijetu. Primaran cilj nije ostvarivanje rezultata već odgoj, rad, disciplina i razvoj unutarnje motivacije svakog djeteta – poručio je predsjednik kluba Tomislav Radanović.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0