ODRŽAN 3. OMIŠKI POLUMARATON U ljepotama Omiša i kanjona Cetine uživalo rekordnih 350 sudionika

Ovaj događaj iz godine u godinu okuplja sve veći broj sudionika i međunarodnog je karaktera

Turistička zajednica Grada Omiša ove je godine, povodom Svjetskog dana turizma, u suradnji s Gradom Omišom, Turističkom zajednicom SDŽ, ŠU Omiš-plivačkim maratonom i športskim atletskim klubom “Omiš” organizirala rekreativnu utrku i polumaraton kanjonom rijeke Cetine!


Trčale su se 4 utrke: polumaraton, rekreacijska na 6 km, dječja utrka na 300 metara za učenike predškolce, sportski atletski poligon za mališane do 5 godina. Ukupno je sudjelovalo rekordnih 350 natjecatelja.

Organizator ovom utrkom radi na promociji Omiša kao sportsko-adrenalinskog grada i kanjona rijeke Cetine, zaštićenog od 1963.

Ovaj događaj iz godine u godinu okuplja sve veći broj sudionika i međunarodnog je karaktera. Start i cilj svih utrka bio je na Poljičkom trgu.

U muškoj kategoriji najbolji je bio Alija Imamović (A.K.Novi Grad – Sarajevo, BIH) s vremenom 1:17:23. Drugoplasirani je bio Ivan Maletić (1:19:09), treće mjesto zauzeo je Ivan Bulić (1:19:09).

Kod žena uvjerljiva je bila Nikolina Šustić Stanković s vremenom 1:21:53. Druga je bila Tanja Samardžić (1:27:03), a treća Ana Bognar (1:30:50).U tijeku je aktivan postsezonski vikend u Omišu. Uz polumaraton, u tijeku je Moto party na omiškoj plaži, a Omišane uskoro čeka i velika međunarodna manifestacija – Dalmacija Ultra trail od 19. do 21. listopada.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime