Iz splitskog dječjeg doma Maestral su izvijestili kako je odjel za bebe završen, no kako kažu, čekaju bolje epidemiološko stanje da ga u potpunosti i predstave.

– Odjel beba je gotov ali čekamo malo bolje epidemiološko stanje da možemo predstaviti sve što smo zajedno s puno dobrih ljudi, među kojima je i puno vas, napravili.

Svatko od vas koji je sudjelovao u našoj akciji vrijedan nam je i ostavio je komadić srca za naše najslađe bebače.
Uz voditeljicu odjela Antoniju Čarija koja je organizirala rad odjela i glavnog i odgovornog Tonča Šunjergu iz firme Kaštel projekt koji je vodio sve radove i ohrabrio nas da krenemo u ovu “avanturu” za naše bebice i bio uz nas svaki dan radova svakako moramo zahvaliti gospodinu Krešimiru Ćurčiću iz obiteljske firme ELEKTO ĆURČIĆ d.o.o. što je toliko nenametljivo (vjerojatno mu se i ovaj post neće svidjeti jer se ne želi izlagati) i profesionalno ponudio promijeniti, urediti sve elektroinstalacije, utičnice, rasvjetu… na cijelom odjelu beba potpuno potpuno besplatno.
Danima, mjesecima je sa svojim timom dolazio, savjetovao što bi bilo dobro za tih 200 m2, ispunjavao sve naše prohtjeve i savršeno sredio odjel da sve bude prelijepo, bez ijednog kabela koji viri i funkcionalno.
Zahvaljujući velikoj uštedi na toj stavci uspjeli smo promijeniti sve radijatore na odjelu beba.
Hvala Krešo i obitelj Ćurčić. Sretni smo što postoje ljudi poput Vas – napisali su na službenom Facebook profilu.

Moja reakcija na članak je...
Vau
6
Haha
0
Hagić
3
Hmmm
0
Plač
1
Grrr
1
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime