ODGOVOR IMOTSKOG UGOSTITELJA “Zabranjen ulaz za SDP Arsena Bauka i Nenada Stazića”

Poznati vlasnik hotela i restorana “Zdilar” u Imotskom Teo Zdilar stavio je natpis na vrata svog hotela i restorana kako je u njegove “dvore” zabranjen ulaz SDP-ovcima Arsenu Bauku i Nenadu Staziću

Nakon što je iz Rijeke upućena poruka članovima HDZ-a kako nisu dobro došli u jedan tamošnji kafić, a što je ocijenjeno “diskriminacijom, rasizmom i na korak do fašizma” u četvrtak je stigao odgovor iz Imotskog, ali upućen je SDP-ovcima.


Poznati vlasnik hotela i restorana “Zdilar” u Imotskom Teo Zdilar stavio je natpis na vrata svog hotela i restorana kako je u njegove “dvore” zabranjen ulaz SDP-ovcima Arsenu Bauku i Nenadu Staziću.

Zdilar nije pojasnio svoj natpis, a niti je odgovorio na pitanje odnosi li se ta poruka osim na Bauka i Stazića i na sve ostale SDP-ovce. Tek je rekao kako će ga razumjeti svi oni koji budu dolazili u njegov hotel i restoran u Imotskom, donosi Fenix Magazin.

Fotografije pogledajte OVDJE.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
9
Haha
12
Hagić
3
Hmmm
3
Plač
0
Grrr
17
Molim?
7

1 KOMENTAR

  1. Kojin se vi pizdarijama bavite dragi moji Imoćani koji živite u najbogatijem i najsređenijem gradu (nešto ko Singapur), di su plaće min. 9000kn i di nema niti jednog nezaposlenog čovika, dok istovremeno ameri gledaju upogonit helihopter na Marsu:))))

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime