Uoči za danas predviđene utakmice s Osijekom u Gradskom vrtu ustanovljeno je da najmanje dvojica nogometaša Lokomotive imaju koronavirus, pa je susret odgođen, piše HRT.

Osim dvojice sigurno pozitivnih na koronavirus, još nekoliko nogometaša Lokomotive ima simptome, pa je utakmica osmog kola Prve HNL Osijek – Lokomotiva, koja je treba biti odigrana danas u 17 sati, odgođena i biti će odigrana u prvom slobodnom terminu.

Prema pravilima Hrvatskog nogometnog saveza vezanima za postupanje u slučajevima koronavirusa, susret može biti odgođen tek ako neki klub ima najmanje šestoricu pozitivnih igrača. No iako su zasad sa sigurnošću utvrđena samo dva pozitivna testa, situacija je bila specifična, jer i drugi igrači imaju simptome, a sve se odigravalo na dan utakmice.

Lokomotiva je objavila kako je “odmah obaviještena nadležna epidemiološka služba koja je dvojici igrača odredila mjeru stroge samoizolacije, a sve sukladno preporukama Stožera Civilne Zaštite RH i radne skupine HNS-a”, piše HRT.

– Čeka se odluka nadležne epidemiološke službe vezano za mjere samoizolacije za bliske kontakte zaraženih, dodaje se u priopćenju zagrebačkog kluba.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime