Nastavno na preporuku koju su danas dobili od Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije i Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, a u namjeri zadržavanja nužnog opreza i kontrole realnih rizika za zdravlje, HNK Hajduk je donio odluku o otkazivanju Glavne skupština HNK Hajduk š.d.d. koja se trebala održati u nedjelju, 15. ožujka, s početkom u 11 sati u kinodvorani na Poljudu.

Kinodvorana na Poljudu s obzirom na kapacitet i trenutni broj prijavljenih dioničara i klupskih djelatnika koji sudjeluju na Glavnoj skupštini ne zadovoljava preporučene uvjete po kojima bi se određena manifestacija ili skup mogli održati.

HNK Hajduk će o novom terminu održavanja Glavne skupštine, sukladno pozitivnim propisima, pravovremeno obavijestiti javnost. Ovom prilikom još jednom želimo naglasiti kako ova odluka neće utjecati na prijašnju odluku o održavanju dvije Glavne skupštine godišnje. Također, svi dioničari koji su se prijavili za sudjelovanje u radu Glavne skupštine mogu pisanim putem zatražiti materijale predviđene za Glavnu skupštinu, kao i uputiti svoje pripremljene prijedloge, pitanja i komentare na adresu elektroničke pošte: info@hajduk.hr.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime