U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Le Méridien Lav, Split, dio je najvećeg svjetskog lanca hotela Marriott International s portfolijom od 7.000 + hotela. Za svoj odjel rekreacije traži osobe za sezonska radna mjesta: spasioc na plaži/bazenu (m/ž) i pizza majstor (m/ž). Budući da prijave traju svega nekoliko dana, požurite s uređivanjem CV-a i aplicirajte!

Bluesun Hotels & Resorts jedan je od najvećih hrvatskih hotelskih lanaca, u čijem se sastavu nalazi 16 hotela. Trenutno zapošljava na 11 zanimljivih pozicija. Traže se: recepcioner (m/ž), sobarica (m/ž), kuhar (m/ž), barmen (m/ž) te brojni drugi djelatnici. Posao možete obavljati u Bolu, Supetru, Starigradu, Paklenici, Tučepima. Zanima vas kako možete provjeriti sve pozicije i prijaviti se? Lako, kliknite na link.

Dekra za klijenta zapošljava voditelja poslovnice (m/ž) u Zadru. Odgovornosti na ovoj poziciji obuhvaćaju prijem, pripremu, prezentaciju robe u skladu sa zadanim uputama. Nude vam se stimulativna primanja, mogućnost usavršavanja kroz pohađanje treninga iz područja prodaje te na koncu rad u inspirativnom i dinamičnom timu. Ako ste ambiciozni i ‘gladni’ poslovnih izazova – ovo je odlična prilika u Zadru.

Bravarija Jerković d.o.o. zapošljava radnika u proizvodnji/montaži ALU i PVC stolarije (m/ž). Ako imate srednju stručnu spremu građevinskog ili tehničkog smjera, a krasi vas i poželjno radno iskustvo, ne oklijevajte s prijavom jer vas očekuju odlični uvjeti rada i izvrsna plaća.

Petason d.o.o. tvrtka je koja uspješno posluje gotovo tri desetljeća te je jedan od najvećih proizvođača svježeg mesa u Hrvatskoj. U Solinu zapošljava na 4 pozicije. Traže se: voditelj proizvodnje (m/ž), strojar (m/ž), skladištar (m/ž), pomoćni radnik (m/ž). Ako vas ove ponude mame na klik i prijavu, onda to zasigurno trebate i napraviti.

Micro Projekt d.o.o. ima raspisan natječaj za voditelja projekata (m/ž), koji će biti zadužen za samostalno vođenje, strateško planiranje, pripremu i provedbu projekata sufinanciranih putem EU i drugih donorskih izvora. Uvjeti za prijavu uključuju VSS – ekonomskog usmjerenja, dvogodišnje radno iskustvo, kao i visoku razinu samostalnosti i proaktivnosti. Za više detalja i prijavu, kliknite na link.

Praona d.o.o.  iz Makarske zapošljava pomoćnog radnika u praoni rublja (m/ž). Glavne odgovornosti na ovom poslu uključuju strojno pranje, glačanje i sortiranje rublja. Također i prijem i izdavanje rublja. Minimalna neto primanja iznose od 5.000,00 kuna pa naviše, a posao se obavlja od početka srpnja do kraja kolovoza. Ukoliko ste zainteresirani, prijavite se brzom prijavom.

Ancient Tours d.o.o., turistička agencija iz Splita, nudi zaposlenje na 3 pozicije.  Traže se turistički vodič (m/ž), turistički vodič na engleskom, francuskom, njemačkom ili španjolskom jeziku (m/ž)  i animator u prezentaciji turističkih tura (m/ž). Potrebno je dobro poznavanje kulturne baštine regije, te želja za stjecanjem novih znanja. Također, bitne su i razvijene komunikacijske vještine, ljubaznost, odgovornost, snalažljivost i samostalnost. Provjerite uvjete na linku.

Mensis AV d.o.o., tvrtka je s desetogodišnjim iskustvom te značajnim rastom udjela na tržištu prodaje tonera i tinti. U svoj tim poziva novog djelatnika koji će raditi na poziciji prodajnog predstavnika (m/ž). Raspon plaće je od 3.500 kn do impresivnih 20.000 kn! Nudi se mogućnost rada od kuće ili rad na terenu, a glavne zadaće uključuju prodaju, vođenje kupaca i pronalaženje novih kupaca. Vjerujemo da imate i više nego dovoljno razloga za prijavu.

Aluflexpack novi d.o.o., tvrtka kojoj je glavna poslovna djelatnost proizvodnja fleksibilne ambalaže i prerada aluminijske folije, papira i savitljivih filmova, proširuje svoj tim i dodatno zapošljava. Traži više motiviranih inženjera strojarstva (m/ž) za dugoročne izazove u dinamičnom proizvodnom okruženju. Mjesto rada je Zadar, pa ako vam ovo radno mjesto lokacijski odgovara znate što vam je činiti – prijavite se.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime