Velike vrućine danas su se vratile u Dalmaciji. Do vrlo vrućih 36 Celzijevih stupnjeva bilo je u dijelovima Cetinske krajine, šibenskom zaleđu i u Kninu, a stupanj više u okolici Knina i dijelovima doline Neretve. Novi val zatopljenja posljedica je dolaska pregrijane zračne mase s juga kontinenta.

Današnje najviše dnevne temperature zraka (Pljusak.com)

Sljedećih dana će se zadržati suho, no gotovo uz svakodnevnu mogućnost slabih i prolaznih pljuskova, uglavnom u Zagori. Temperature zraka bit će vrlo slične izmjerenima u utorak, tek će za vikend biti neznatno svježije.

Novost je bura koja će u srijedu zapuhati na sjevernom Jadranu, a do večeri će se proširiti na Dalmaciju gdje će većinom biti slaba do umjerena. Podno Velebita će puhati jaka bura s olujnim udarima.

Očekivani najjači udari vjetra u srijedu navečer (MeteoAdriatic)

Bure će biti i u četvrtak i petak, ali će biti manje izražena nego u srijedu.

Vrlo slično vrijeme očekuje nas i u dane vikenda.
1 KOMENTAR

  1. UREDNIČE,ŠTA MI PODVALJUJETE NEKE SLIKE KOJE ME OMETAJU U MOJIM KOMENTRIRANJIMA NA VAŠOJ STRANIC,JEBO TE STEPIANC U KATOLIČKU STRAŽNJICU!!
    JEL MOGUČE,LJUDI ,GRAĐANI OVE REINKARNIRANE STEPINČEVSKE BOŽJE DRŽAVE ,DA NA KRAJU 2O-TOG SRTOLJEĆA U ZADNJOJ DEKADI 2O-TOG STOLJEĆA ,OVAJ NAŠ SPALATO ,U SRIJEDU I ČETVRTAK PRIVREMENO OSTANE BEZ ELEKTIČNER ENERGIJE,ŠTO ZNČI SVE UMIRE, SVE JE MRTVO ,JER ŽIVIMO U DIGITALNOM VREMENU I AKO NEMA ELEKTRIČNE ENERGIJE SVE JE MRTVO. A KADA SMO ŽIVJELI U NAJVIŠEM STUPNJU SAMOUPRAVNOG SOCIJALIZMA,KADA SMO SVIM SVOJIM UMNIM I MATERIJALNIM MOGUĆNOSTIMA, BILI UPPREGNUTI , KAO NACJE KAO DRŽAVA JUGOSLAVIJA ,UJEDINJENA SVIM NACIJAMA I NACIONALNIM MANJINAMA , DA SE IZVUČEMO IZ ONE KATOLIČKO-NASILNIČKE ,NACISTIČKO-RASISTIČKO-ŠOVINISTIČKE SPREGE KRŠĆANSKOG KLASNOG ROPSTVA I ZAOSTALOSTI U KOJEM JE VLADAO POJAM BOGA I GOSPODARA,I KADA SE ZBOG TAKVIH PRILIKA DESILO DA SE NAROD OBAVJEŠTAVA ,DA NEĆE BITI STRUJE NEKOLIKO SATI,SVE NACISTIČKO-RASISTIČKO-KRVOLOČNE KATOLIKE SNAGE SU SE UPREGNULE ,KAO KRIŽARSKI TALIBANI DA PLJUJU PO SOCIJALIZMU KAO NEDEMOKRTASKOM,TOTALITARNOM REŽIMU . A SADA ,ZLOČINAČKA, KRŠČANSKA ,NASILNIČKA CRKVA,KAKO JU IMENUJE PAPA U OSTAVCI,ŠUTI JER NJENI INTERESI ,ONI MATRIJALNI I NASILNO VLADAJUĆI SE REALIZIRAJU I ONA ŠUTI.

Comments are closed.