Od iduće godine kreće novi studij u Splitu!

Tijekom svečane primopredaje zgrade Filozofskom fakultetu rektor je najavio izvođenje studija psihologije od iduće godine


Iduće godine Filozofski fakultet Sveučilišta u Splitu kreće s izvođenjem studija psihologije. Najavio je to rektor prof. dr. sc. Dragan Ljutić tijekom svečane primopredaje zgrade Poljičanka tome fakultetu održane 17. prosinca, piše Studentski.


– Primopredaja kojom će Rektorat prepustiti preostalih 40% prostora zgrade odnosi se i na pripadajuću opremu i namještaj koji će u cijelosti koristiti Filozofski fakultet. Radi se o jednoj od naših najpropulzivnijih sastavnica na kojoj su pokrenuti novi studijski programi, a od dogodine kreće i studij psihologije. Također, imaju mnoge međunarodne ugovore o suradnji, kao najnoviji s Italijom, odnosno Rimom, Izraelom, Njemačkom… Svima koji upravo u tom smislu rade dobar posao najbolje ćemo izraziti zahvalnost omogućujući im nove prostore za rad, kako bi i dalje jednako uspješno radili na dobrobit svih nas, našeg Sveučilišta i naših studenata – riječi su rektora Ljutića istaknute na službenim stranicama Sveučilišta u Splitu.

Podsjetimo, rektorat je prethodne tri godine zgradu dijelio s Filozofskim fakultetom na adresi Poljička 35, a sada je preseljen u prazne prostore Sveučilišne knjižnice na Kampusu na adresi Ruđera Boškovića 31.

Moja reakcija na članak je...
Vau
19
Haha
5
Hagić
0
Hmmm
4
Plač
0
Grrr
2
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime