‘OBUKLI’ MU I DRES Klub s Jadrana zove Zlatana Ibrahimovića

Još uvijek se ne zna gdje će Zlatan Ibrahimović nastaviti karijeru.


Zlatan Ibrahimović se u siječnju vraća u Europu, ali još uvijek nije poznato gdje će nastaviti svoju karijeru.


Ibra je do 31. prosinca pod ugovorom s Los Angeles Galaxyjem čijim je čelnicima već poručio kako ne misli ostati u Americi jer mu je želja povratak u europski nogomet.

“Nedavno sam proslavio 38. rođendan, ali osjećam se kao dječak”, izjavio je Ibra koji važe među opcijama gdje nastaviti karijeru.

Čeka se odluka

Prije nekoliko tjedana se pojavio video u kojem na španjolskom jeziku pozdravlja Španjolce što su mnogi protumačili kao nagovještaj dolaska u Primeru, ali od toga zasad nema ništa. Poslije toga su kolale informacije o tome kako su u igri za njegovo dovođenje Milan i Bologna, u čije bi redove došao isključivo zbog prijateljstva s njihovim trenerom Sinišom Mihajlovićem kojemu je prije nekoliko mjeseci dijagnosticirana leukemija.

Dok se čeka njegova odluka gdje će, javila se – Pescara. Ovaj talijanski klub sa zapadne obale Jadranskog mora trenutno se natječe u drugoligaškoj konkurenciji (Serie B) i na svom su Twitteru objavili:

“Dobrodošao Ibrahimoviću! Naš dres na tebi sjajno izgleda”, poručili su Talijani, priloživši fotografiju Ibrahimovića kako slavi pogodak u dresu Pescare.

Originalno, nema što…

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime