OBLJETNICA TRAGEDIJE NA BIOKOVU “Bilo je orkansko nevrijeme, Slobodan Ravlić poginuo je obavljajući planinarsku dužnost”

[FOTOGALERIJA] 25 planinara i članova HGSS iz Makarske odaloje počast tragično preminulom Ravliću, a bio je nazočan i njegov brat Miro Ravlić


U organizaciji HPD-a Biokovo Makarska proteklog vikenda organiziran je 40. memorijalni pohod u sjećanje i na spomen tragično poginulog planinara Slobodana Ravlića. On je 16. siječnja 1981. izgubio svoj mladi život obavljajući planinarsku dužnost.


U ime HPD-a Biokovo kratki govor u sjećanje na taj dan održao je član društva Tonči Lalić.

– Tog kobnog dana u orkanskom nevremenu pokojni Slobodan Ravlić i Zlatko Lalić pokušali su donijeti dio opreme za rad RTV odašiljača na Sv. Juri na Biokovu. Prilikom hodanja po teškom i neprohodnom putu, uz olujnu buru, dogodila se tragična nesreća u kojoj je smrtno stradao Slobodan Ravlić, a Zlatko Lalić je ozlijeđen, ali je ostao živ – kazao je Lalić.

Ove nedjelje je 25 planinara i članova HGSS iz Makarske odalo počast tragično preminulom Ravliću, a bio je nazočan i njegov brat Miro Ravlić.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
3
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
1Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime