Objavljena imena sudaca koji su bili na tulumu u Kerumovoj konobi. Policija istražuje slučaj

Mediji javljaju da se policija zainteresirala za slučaj te će biti zanimljivo pratiti idućih dana kako će se razviti cijela ova priča


Željko Kerum

Pet utjecajnih splitskih sudaca, među kojima predsjednici dvaju sudova, nedavno su besplatno jeli i pili kod Željka Keruma u njegovoj konobi “Pršut” u Kaštelima.


Usred pandemije, dok s državnog vrha stižu prijetnje legalnim ugostiteljima odluče li se slučajno otvoriti vrata i dok se ponavljaju preporuke o izbjegavanju druženja većeg broja osoba u zatvorenim prostorima, Bruno Klein, predsjednik Županijskog suda u Splitu, Silvio Čović, predsjednik Upravnog suda u Splitu, Dinko Mešin, glasnogovornik Županijskog suda u Splitu, Miho Mratović, sudac Županijskog suda i Tomislav Zlodre, sudac Općinskog suda u Splitu, proveli su u subotu 23. siječnja više veselih sati u Kerumovu prostoru za druženje s prijateljima u Kaštelima, objavio je Index.

Osim sudaca i domaćina, tu je bio i Ivica Mornar, bivši Hajdukov nogometaš, koji je slavio rođendan te još nekoliko uzvanika manje bitnih za Indexovu priču.

Suci i družina fino su se opustili, satima feštali uz sir, pršut, pečeno i ponešto alkohola, a jedini koji se našao u kadru na snimkama objavljenim na društvenim mrežama i nekim medijima bio je Miho Mratović. On je drugim novinarima, pa i Indexu, rekao da nema komentara. Kad su mu pokušali objasniti da ga ne pitaju komentar, nego traže izjavu, odbio je daljnju komunikaciju, donosi Index.

Nije mu se svidio njihov ton. Sudac Mešin nije bio zainteresiran za razgovor, dok je sudac Zlodre za Index rekao da nije bio kod Keruma. S obzirom da nam je dvoje njegovih kolega izjavilo da je bio, a predsjednik Upravnog suda Čović to je potvrdio u pisanoj izjavi i u kraćem telefonskom razgovoru, prepustit ćemo splitskoj sudačkoj kremi da se dogovori sama sa sobom je li joj se cijenjeni kolega Zlodre pričinio ili nam, božeprosti, nije govorio istinu, javlja Index.

Mediji javljaju da se policija zainteresirala za slučaj te će biti zanimljivo pratiti idućih dana kako će se razviti cijela ova priča.Cijeli tekst pročitajte OVDJE.

Moja reakcija na članak je...
Vau
5
Haha
12
Hagić
1
Hmmm
2
Plač
0
Grrr
15
Molim?
41 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime