Obilježavanje Dana policije u Trogiru

Ovom prilikom gradonačelnik grada Trogira, Ante Bilić će udijeliti nagradu za najboljeg policajca u 2018. godini

U povodu Dana policije, u petak, 28. rujna 2018.  u suradnji Policijske postaje Trogir i Osnovne škole Petra Berislavića, u Trogiru će se zajednički održati preventivni projekt policije „Sajam mogućnosti“ i projekt škole „Moš ča oš“, s početkom u 10:00 sati na trogirskoj Rivi.


Cilj ovog projekta je informirati djecu, mlade i njihove roditelje o mogućnostima uključivanja u razne sportske, volonterske i kulturno-umjetničke udruge i programe, radi unaprjeđenja socijalne dimenzije obrazovanja.

Posjetiteljima će se predstaviti trogirske srednje škole “Ivan Lucić” i” Blaž Jurjev Trogiranin”, kaštelanska srednja škola”Braća Radić”, škole stranih jezika, sportski klubovi, Crveni križ Trogir, DVD Trogir, Segetske mažoretkinje, KUD “Kvadrilja”, Konjički klub, Udruga “Toms” .

U okviru sajma biti će prezentirana policijska oprema i tehnika. Predstavit će se temeljna, interventna, kriminalistička, prometna i pomorska policija, te policijski službenici Odjela protueksplozijske zaštite sa psima tragačima. Oko 11:30 satiočekuje se nastup Akrobatske grupe Hrvatskog ratnog zrakoplovstva “Krila oluje”.

Na rivi će biti postavljen simulator letenja borbenog aviona Mig, koji će svi zainteresirani moći isprobati i nakratko osjetiti što znači biti pilot ratnog zrakoplovstva.

Ovom prilikom gradonačelnik grada Trogira, Ante Bilić će udijeliti nagradu za najboljeg policajca u 2018. godini.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime