Velika novost stiže iz Međugorja. Naime, medjugorje.info doznaje kako vidjelica Mirjana Dragičević Soldo neće više imati javna ukazanja niti će primati poruke koje Gospa daje od 2. kolovoza 1987. godine pa sve do danas.

Podsjetimo, vidjelica Mirjana imala je svakodnevna ukazanja od 24. lipnja 1981. do 25. prosinca 1982. godine. Kako navodi vidjelica, tog Božića Gospa je Mirjani najavila da neće više imati redovitih (dnevnih) susreta s Gospom ali joj ostavila dar, tj. može je vidjeti za svoj rođendan sve dok je živa. Tako je danas, na rođendan, oko 14:30 sati, u svom obiteljskom domu, okružena članovima svoje obitelji, Mirjana od Gospe saznala da neće više biti ukazanja drugog u mjesecu.

Mirjana Soldo ovako je to opisala:

“Gospa mi je dala i jedan dragocjeni dar. Rekla mi je kako će mi se ukazivati jednom godišnje, 18. ožujka, do kraja mog života. Dan 18. ožujak je moj rođendan, ali Gospa nije izabrala taj datum iz toga razloga. Za nju se moj rođendan ne razlikuje od bilo čijega rođendana. Tek kada se stvari koje se nalaze u tajnama počnu odvijati, svijet će razumjeti zašto je Ona izabrala 18. ožujak, a značenje toga datuma bit će svima jasno.”

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime