NOVI USPJEH IGRAČA KK MERTOJAK Zlato na svjetskom prvenstvu

Mihael Grivičić i Luka Požega zlatni u tandemu

Nakon osvojenog ekipnog državnog prvenstva, igrači splitskog kuglačkog kluba Mertojak nastavljaju s pojedinačnim uspjesima i u sastavu reprezentacije Hrvatske.
Mihael Grivičić na svjetskom prvenstvu za mlađe juniore (U-18) koje se održava u njemačkom Dettenheimu, okitio se titulom svjetskog prvaka u tandemu zajedno s Lukom Požegom pobjedivši u finalu francuski par.


U ekipnom natjecanju reprezentacija Hrvatske osvojila je treće mjesto i brončanu medalju (Mihael Grivičić 604, Borna Bakran 584, Marin Rosandić 578, Luka Požega 562). Prvo mjesto osvojila je reprezentacija Njemačke, dok su drugi bili Austrijanci.

Prvenstvo se nastavlja natjecanjem u mixu (M/Ž), sprintu te pojedinačnom nastupu a na kraju će se dodijeliti i medalje za kombinaciju u kojoj se zbrajaju svi postignuti rezultati.

Po završetku prvenstva za mlađe juniore/juniorke, u istom će se gradu održati svjetsko prvenstvo za seniore/seniorke gdje će za reprezentaciju Hrvatske nastupiti čak tri igrača ovogodišnjeg državnog prvaka, KK Mertojak iz Splita (Hrvoje Marinović – kapetan reprezentacije, Nikola Muše i Igor Šarkezi) te član KK Poštar iz Splita (Ivan Totić).

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0