Policija je u sklopu slučaja Janaf i uhićenja šefa Dragana Kovačevića, kako Jutarnji list neslužbeno doznaje, tijekom utorka i srijede pretražila jedan objekt na području Samobora i u njemu pronašla više od milijun kuna u gotovini.

Taj je objekt, kako piše Jutarnji list, u vlasništvu treće osobe, a policija sumnja da je vlasnik novca upravo direktor Janafa koji ga je tamo sklonio.

Informacije o pronađenom iznosu, navodi dalje ovaj dnevni list, variraju od milijun do čak deset milijuna kuna. Jutarnji list nije uspio doznati niti tko je vlasnik objekta, a rečeno im je jedino da se ne radi o osobi iz bliže Kovačevićeve obitelji.

U međuvremenu je otkriveno kako je na adresi u Kovačevićevom ‘klubu’ u Slovenskoj 9 registrirano još nekoliko pravnih subjekata. Tamo se nalazi i udruga HR+, osnovana 2016. godine. Predsjednik te udruge je Kovačević, a njena je dopredsjednica, prema podacima Poslovne Hrvatske, Vesna Trnokop, koja je bila predsjednica Uprave Janafa od 2001. do 2004. godine. Ona je bila, blago rečeno, ostala zatečena pozivom novinara Tportala i pitanjima o radu udruge.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime