Od 2. prosinca novi splitski multipleks CINESTAR 4DX™, smješten u trgovačkom centru Mall of Split s devet dvorana i 1386 sjedala, otvara vrata za posjetitelje, a povodom otvaranja CineStar kina priređuje niz iznenađenja i najniže cijene kino ulaznica u gradu. Tako će u subotu 2.12. sve ulaznice biti samo 7 kuna, a akcija vrijedi za oba CineStar kina u Mall of Splitu i Jokeru. Dodaci na ulaznicu naplaćuju se po redovnom cjeniku.

Uz to, od 3. do 5. prosinca ulaznice će se u oba kina moći kupiti po posebnoj akciji 1+1 gratis, a danas je započela pretprodaja online i na blagajnama kina.

Podsjetimo, Blitz-CineStar u Split dovodi najbolju svjetsku 4DX tehnologiju zahvaljujući ekskluzivnom ugovoru s tvrtkom CJ 4DPLEX, svjetskim liderom u 4DX tehnologiji. Jedinstvena 4DX™ dvorana gledateljima će pružiti potpuno uključujuće kino iskustvo, kao da su dio filma. Specifičnost ove dvorane je više od 15 specijalnih efekata od kojih će najnoviji, SNIJEG, prvi moći isprobati baš splitski gledatelji.

Uz najveće kino hitove, u novom splitskom kino multipleksu posjetitelje očekuju i pokloni, besplatne degustacije te niz aktivnosti za najmlađe, kao što su face painting, maskote i brojna druga iznenađenja. Ulaznice je moguće kupiti online i na blagajnama kina u Jokeru, a u Mall of Splitu ulaznice će se moći kupiti od 2. prosinca. Uz svaku kupljenu ulaznicu osigurana je jedna ulaznica gratis, dok će posjetitelji na dar dobiti i kupon s kojim se ostvaruje 50% popusta za iduću kupnju ulaznice koji vrijedi do 5. veljače 2018. te se može  iskoristiti u oba CineStar kina u Splitu (Joker i Mall of Split). Dodaci na ulaznicu se naplaćuju po redovnom cjeniku. CineStar je za svoje Loyalty članove priredio i posebnu pogodnost – uz nadoplatu od 200 kn na Stars Club 2X Bonus Classic kartici do 1. prosinca posjetitelji na dar dobivaju 4DX ulaznicu za redovne 4DX projekcije po izboru u CineStaru 4DX Mall of Split.

Ako se pitate koliko će vas koštati 4DX zadovoljstvo, karta za ovu dvoranu košta dodatnih 25 kuna u odnosu na redovnu cijenu. Redovna karta je najjeftinija srijedom, kada košta 19 kuna, a inače je 29 do 33 kune.

Novinari su tijekom četvrtka imali čast prvi pogledati novo CineStar kino u “Mallu”. Impresivno novo izdanje teško će ikoga ostaviti ravnodušnim.Na ulazu u novo kino je staza slavnih na kojoj su utisnuta imena splitskih glumačkih legendi, pa se mogu vidjeti imena: Boris Dvornik, Ivana Roščić, Goran Marković, Nives Ivanković, Lana Barić, Nataša Janjić, Arijana Čulina, Milan Štrljić, Zoja Odak, Marija Škaričić, Zdravka Krstulović, Lepa Smoje, Miljenko Smoje.

Jedinstvena 4DX tehnologija

Novinare je kroz novo kino provela Jadranka Islamović, izvršna direktorica i članica uprave Cinestar Cinemas grupacije.

– Što se tiče Cinestara, u Splitu Cinestar već postoji u Jokeru. Ovo je naše drugo kino u gradu pod Marjanom. Svakako dobivamo vrhunsku kvalitetu, dobivamo više dvorana, zatim novu 4DX tehnologiju koja je jedinstvena. Samo u 50 gradova postoji. U toj dvorani zaista imate kompletan doživljaj kina, dobivate kompletnu uslugu, dobivate mjesto druženja socijalnih kontakta. Mjesto je to u kojem odgajamo našu djecu da idu u kino, da se uče družiti, dakle dobijete jednu široku paletu svega. Dobivate i sinergiju dva kina što je jako bitan momenat. Mi ćemo se truditi ugoditi našim posjetiteljima kroz razne akcije, jednostavno graditi neku novu generaciju publike i naravno, uz dužno poštovanje prema svima nama možda malo starije publike, želimo vratiti publiku u kina jer ono što Cinestar nudi to su visoki standardi.

Što se tiče 4DX-a, u Splitu nudimo dodatni efekata, a to je efekt snijega. Mislim da Splićanima malo snijega fali, pa smo odlučili onda još kroz 4Dx donijeti malo snijega. Malo se šalim naravno, ali u svakom slučaju, što se tiče efekata, zaista imate 15 vrhunskih efekata.

Mi smo u svijetu apsolutno broj 1, mi smo broj jedan i u Hrvatskoj, broj 1 u regiji. Naši standardi su visoki; od kino dvorana od opremljenosti stolica od, wall to wall platna, od platna koja su od poda do stropa, od udobnosti, konvertibilnost i naravno filmskih hitova koje gledate pod vrhunskom opremom. Dakle, to je sve laserski projektori, naše kompletne dvorane su digitalizirane. Radi se o spoju tehnologije i užitka. Pravi filmofili i svi ostali koji vole pogledati dobar film će ovdje naći dobru zabavu – kazala je izvršna direktorica.
Osim kino dvorana, novi CineStar ima CinemaBar, ali i rođendaonicu za djecu.

– Osim kino dvorane nudimo jedan novi koncept koji Cinestar ima u većim gradovima i gradovima poput Splita, a Split nam je iznimno važan projekt za našu kompaniju. Bar je posebno, mjesto druženja i naš CinemaBar nudi mogućnost uživanja u filmu, opuštanja. Mi planiramo budućnost raditi i dodatne evente, možda i koncerte, ali ne onom smislu pravih koncerata nego povezano s filmom. dakle radit ćemo evente koji se vežu uz film. To će biti mjesto opuštanja, druženja, zabave uz dobar film. Novo mjesto izlaska za Splićane, bar se nadam.

Za djecu imamo dvije prekrasne rođendaonice. Organizacija rođendana je tradicija Cinestara i djeca to prepoznaju. Uz film tu nudimo dobru zabavu, Playstatione, nudimo torte, naše maskote, dakle jednu vrhunsku zabavu tako da dijete zaista ima kompletan doživljaj rođendana – kazala je Islamović dodajuću da u Splitu u CineStaru trenutno radi 25 ljudi te vjeruje da će se broj zaposlenih u budućem razdoblju povećavati.

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0