Nova tragedija pogodila nogomet, u zrakoplovnoj nesreći poginula četvorica igrača

Predsjednik kluba Lucas Meira i igrači Lucas Praxedes, Guilherme Noé, Ranule i Marcus Molinari krenuli su na kup utakmicu protiv Vila Nove


Četvorica nogometaša Palmasa, brazilskog četvrtoligaša, poginuli su u nedjelju ujutro u zrakoplovnoj nesreći. Uz njih su živote izgubili i predsjednik kluba te pilot, prenose brazilski mediji.


Predsjednik kluba Lucas Meira i igrači Lucas Praxedes, Guilherme Noé, Ranule i Marcus Molinari krenuli su na kup utakmicu protiv Vila Nove, međutim zrakoplov se srušio na samome kraju piste tek što je poletio u Luzimanguesu.

U zrakoplovnoj nesreći u nedjelju ujutro poginulo je predsjednik FC Palmasa, Lucas Meira i četiri druga igrača: Lucas Praxedes, Guilherme Noé, Ranule and Marcus Molinari. Uz njih je na licu mjesta poginuo i pilot, prenosi Večernji list.Nesreća se dogodila u Luzimanguesu, Porto Nacional, Tocantins.

Klub se oglasio i zamolio sve da mole za poginule i njihove obitelji, a potvrdili su kako će i pružiti potrebnu potporu i opet se oglasiti ‘kada za to bude pravo vrijeme’.Oglasili su se i iz protivničkog kluba s kojima su sutra poginuli igrači i ostatak njihovog kluba trebali igrati kup utakmicu. Iz Vila Nove su poručili kako će zatražiti odgodu utakmice i obećali su kako će odati počast žrtvama u svojoj idućoj utakmici koja je na rasporedu u četvrtak u sklopu domaćeg prvenstva.

– Vila Nova sa tugom i žaljenjem dočekuje vijesti o padu aviona. Izražavamo sućut svim prijateljima i obiteljima poginulih. Pristajemo na odgodu utakmice, a poginulima ćemo odati počast u našoj sljedećoj utakmici – dio je priopćenja tog kluba.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vila Nova Futebol Clube (@vilanovafc)

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
2
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime