Zaokružite u svojim kalendarima 19. listopada jer miljenik publike Slavko Sobin stiže u dvoranu “Lora” s najnovijom komedijom “Who the f*ck is Biba?”.

Predstava će se održati u dvorani “Lora” s početkom u 19:30 sati.

Svoju splitsku premijeru ova predstava doživila je ovo ljeto u prepunoj Tvrđavi Gripe te je bila jedna od najposjećenijih predstava festivala “Teatar pod zvijezdama” a ulaznice su se rasprodale u svega nekoliko dana dok ništa manja potražnja nije bila ni u ostalim gradovima u kojima je predstava gostovala.

„Who the fu*k is Biba?“ suvremena je hit komedija bazirana na stvarnom životu, a publika koja ju je dosad imala prilike pogledati diljem Hrvatske redovito je talentirani glumački par, koji čine Slavko Sobin i Petra Kurtela, ispratila s ovacijama i riječima hvale za odličan večernji provod, ali i opipljivu kemiju kojom ovo dvoje mladih glumaca neodoljivo zrače s pozornice.

– Evo mene natrag, Splite moj! Idemo se još jednom zajedno dobro nasmijati na našu splitsko-zagrebačku predstavu ‘Who The F*** Is Biba?’. Nakon Tvrđave Gripe kad nas je došlo pogledati preko 700 ljudi, brojni znanci i sugrađani pitali su me kad ćemo doći opet jer nas nisu uspjeli ‘uhvatiti’. E, pa sad nas možete uhvatiti! I moja kolegica Petra Kurtela i ja jedva čekamo da vam zaigramo u Lori 19. listopada. Dođite s nama uživati, smijati se, a možda kapne i koja suza, ali sve je to život.” – poručio je poznati splitski glumac uoči nove izvedbe ove dramatične komedije u Splitu.

O predstavi

Naši mladi supružnici završili su kod bračne savjetnice samo dva tjedna nakon svadbe. Imaju problema. Kakvih?

Dovoljno velikih da na medeni mjesec na Palma de Mallorcu sigurno neće ići, a u pokušaju reanimiranja svježeg bračnog statusa morat će pretresti vlastitu intimu, “grijehe” svojih kumova, neke bivše ljubavi i prokleto dugu listu uzvanika.
Iz pera autora Igora Weidlicha, u režiji Borisa Kovačevića, i produkciji B GLAD Produkcije dolazi nova suvremena i urbana hit predstava.
Dođite i pogledajte ovu pitku, toplu i duhovitu predstavu u kojoj se svatko može prepoznati.

Hoće li ružičasta biti službena boja vjenčanja?
Ima li tetka Manda iz Biševa i dalje najbolju travaricu?
Zašto je na svadbu došla ona štraca Antonija?
I, na koncu, whothefu*k is Biba?!

Dođite i pogledajte ovu pitku, toplu i duhovitu predstavu u kojoj se svatko može prepoznati.

Cijena ulaznice: 80 kn

Prodaja ulaznica: blagajna dvorane “Lora” svaki dan od ponedjeljka 14. listopada, u vremenu od 16 do 19 sati, te online na www.croatia-tickets.com.

Informacije i rezervacije na +385 91 972 0540.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime