Norvežani su iznimno razočarani i svi redom ističu kako je san o zlatu ugašen i pitaju se zašto je Goeran Johannessen uputio šut 15 sekundi prije kraja navodi RTL.

Norvežani su u depresiji. “San o zlatu uništen u trileru”, piše norveški Dagbladet koji priznaje da je Hrvatska cijelu utakmicu držala Norvešku na konopcima.

-Norveška je dugo bila na konopcima, ali se spasila i izvukla produžetke. Zatim se Hrvatska spašavala za dodatnih deset minuta i na kraju je izvukla najdužu slamku pet sekundi prije kraja susreta.

– Trebala su četiri produžetka da bi se odlučio putnik u finale između protivnika koji su se susreli i u polufinalu Svjetskog prvenstva prije tri godine.

Dagbladet dodaje kako se igrala vrlo ravnopravna i izjednačena utakmica u kojoj nijedna reprezentacija nije imala više od tri gola prednosti.

Dagsavisen također ističe kako je san o zlatu ugašen iako je nada trajala dugo, dugo.

– Obrambeni specijalist Željko Musa golom u zadnjoj sekundi odlučio je pobjednika. Norveški igrači nisu vjerovali što su vidjeli.

U studiju TV3 nakon susreta vodila se rasprava je li Johannessen trebao pucati 15 sekundi prije kraja kada je pogodio okvir gola, ali Christian Berge nije se dložio.

– Ovo polufinale odlazi u povijest kao pravi klasik. Marin Šego imao je svoju najbolju utakmicu na ovom Europskom prvenstvu, a i imao je sreću na svojoj strani.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime