NOĆNA AKCIJA: Prometni policajci radarom hvataju vozače koji jurcaju Ulicom Domovinskog rata

S dva policijska vozila i radarom, zaustavljaju vozače malo prije skretanja za novouređeno nogometno igralište na Kmanu. Ima prekršitelja, pišu se kazne...


Foto: Dominik Tomašević

Što zbog učestalih prometnih nesreća u gradu Splitu, što zbog prevencije, djelatnici Prometne policije PU Splitsko-dalmatinske dali su se i u “noćnu akciju” na splitskim prometnicama.


Tako smo u Ulici Domovinskog rata, na pravcu od INA-ine benzinske postaje prema izlazu iz grada Splita, nešto iza 10 sati zatekli skupinu prometnih policajaca u “lovu” na prometne prekršitelje.

S dva policijska vozila i radarom, zaustavljaju vozače u Ulici Domovinskog rata malo prije skretanja za novouređeno nogometno igralište na Kmanu.

Pišu se kazne, a do kada će akcija trajati, to ne znamo. Uglavnom, vozači, oprez i poštujte prometne propise, kako ne biste doveli u opasnost vlastiti, ali i život ostalih sudionika u prometu.

Do tada, prometni policajci će večeras ispisati dosta kazni.

U samo par minuta, zaustavili su pet vozila koja su i prostim okom jurila brzo. A kad je tu još radar, kao večeras, kazne se ne mogu izbjeći.Moja reakcija na članak je...
Vau
30
Haha
1
Hagić
6
Hmmm
1
Plač
3
Grrr
16
Molim?
3Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime