Nižić: “Svi smo gladni i željni novih uspjeha”

Kapetan Bijelih je iznio svoj viđenje predstojećih priprema i očekivanja za iduću sezonu

Nakon kratkog predaha od prošle sezone hajdukovci su danas započeli pripreme. Dobre igre u prošloj sezoni pružio je kapetan Zoran Nižić koji je pred novinarima najavio predstojeće pripreme.


– Mislim da smo se stvarno osvježili u ovih 20-ak dana odmora, što smo imali slobodno. Mislim da smo svi gladni i željni novih uspjeha, tako da na pripreme dolazimo spremni. – kazao je Nižić.

Sezona počinje brzo, pa će i pripreme biti kratke, a obaveze su velike.

– Imamo manje od mjesec dana do prve utakmice, tako da mislim da je trener već sve posložio i cijele pripreme fokusirao da budemo pravi već za tu prvu utakmicu. Trebamo puno raditi i to je to. – rekao je kapetan Hajduka, Zoran Nižić.

Očekivanja od nove sezone…

– Prije svega htio bi da budemo bolji nego lani. Kako u Europi tako i u prvenstvu. Dokazali smo u zadnjem dijelu sezone da možemo konkurirati i igrati s Dinamom i Rijekom. Osijek se isto dosta pojačao. Voljeli bi napraviti i taj iskorak u Europi. Znamo svi gdje smo stali prošle godine, a ove godine bi voljeli napraviti taj korak naprijed. Eto, puno je rada ispred nas i malo sreće u ždrijebu i nadam se da ćemo napraviti taj iskorak. – ističe Nižić.

Njegovo ime se spominje u kontekstu onih koji bi napustili klub u slučaju zadovoljavajuće ponude.

– Maksimalno sam koncentriran na Hajduk i potpisao sam novi ugovor prije 6 mjeseci. Tako da se trenutno vidim samo kao igrač Hajduka, a ako dođe nešto što će zadovoljiti i klub i mene, OK. Međutim, dotad sam sto posto skoncentriran na Hajduk. – zaključio je Nižić.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0