Vaterpolisti Jadrana nisu uspjeli iznenaditi moćnog Juga u utakmici 2. kola B skupine Lige prvaka, dubrovački su vaterpolisti pobijedili 13:6. Formalno je Jadran bio domaćin, ali se igralo u Dubrovniku jer bazen u Poljudu još nije spreman.

Jadran se solidno nosio u prve dvije četvrtine, igrali su dobru obranu, ali nije išlo u napadu da bi uspjeli održati rezultatsku neizvjesnost. U tim trenucima imali su igrača više 1:5 te jedan promašen peterac.

Na koncu je popustila i koncentracija u obrani te je Jug s “gostovanja” donio uvjerljivu pobjedu.

– Promašili smo u tom početku peterac, imali još nekoliko šansi, ali nismo ih realizirali. Jug je odlična momčad, ali dojma sam da je rezultat mogao biti ipak malo “blaži” – kazao je trener Jadrana Ivan Asić.

– Ne znam, kao da imamo neku blokadu kad igramo protiv njih. Nije sporno da je Jug odlična momčad, ali imam osjećaj kao da ne uspijevamo odigrati onako kako mi možemo protiv njih. Vjerujem da ćemo kako sezona bude odmicala uspjeti i tu blokadu prebroditi – kazao nam je jadranaš Ante Visković.

Jadran – Jug CO 6:13

(2:4, 1:2, 3:4, 0:3)

Dubrovnik – Bazen u Gružu. Gledatelja: 600

Suci: Naumov (Rusija), Severo (Italija).

JADRAN: Anić, Podrug, Kunac, Zović (1), Popović, Delić (1), Pejković, Power (1), Bego, Visković (2), Milardović (1), Šetka, Kovačić, Podrug.

JUG CO: Popadić, Vukojević, Macan, Fatović (1), Lončar (1), Joković (2), Garcia (1), Lozina (1), Merkulov (4), Čulina, Kržić (1), Benić (1), Papanastasiou (1).Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime