Nikoličius: Todorović igra protiv Nizozemske, a ne može za Hajduk? Nevjerojatno

"Može igrati devedeset minuta za BiH u utakmici protiv Nizozemske koja je završila 0:0, a ne može igrati za Hajduk? To su pitanja na koja nema jednostavnih odgovora"


Hajduk je danas na Poljudu predstavio novog trenera Paola Tramezzanija.


Talijan je potpisao ugovor do 2022. godine i vodit će momčad već u petak kad Hajduk u prvoj utakmici u nastavku prvenstva gostuje na Šubićevcu. Njegov prethodnik Boro Primorac vraća se u Hajdukovu akademiju u kojoj je radio i prije nego što je bio privremeni trener, prenosi Index.

PREDSTAVLJEN NOVI TRENER HAJDUKA: “Sretan sam što sam ovdje, Hajduk je važan klub”

Na Tramezzanijevu predstavljanju bio je i novi sportski direktor Mindaugas Nikoličius koji je nedavno došao iz Gorice. Novinari su više pitanja postavili njemu i predsjedniku Lukši Jakobušiću nego Tramezzaniju, a zanimalo ih je hoće li Hajduk s novim trenerom dovesti i neke nove igrače.

Odgovorio je Nikoličius koji je smirenom izjavom ukazao na sve loše što se u Hajduku radilo zadnjih godina.“Morate shvatiti da imamo jako puno igrača pod ugovorom kojih se u teoriji možemo riješiti, ali oni su tu i moramo na njih računati. Moramo poštovati njihove ugovore koji su s njima potpisani i trenutačno nemamo puno prostora za dovođenje novih igrača. Ako u akademiji imamo mlade igrače koji su bolji od ovih u prvoj momčadi i trener smatra da mogu igrati, dobit će priliku. To je slučaj sa Stipom Biukom s kojim nismo potpisali ugovor samo da bismo ga potpisali nego želimo da to bude smjer u kojem će Hajduk ići i da je on budućnost kluba”, rekao je Nikoličius i nastavio:

“Biuk je bio sjajan na Braču, ali on nije jedini. Po mojem mišljenju ovdje ima mlađih igrača koji zaslužuju priliku. Uzmimo Teklića za primjer. On je ovdje četiri godine i nijednom nije bio u početnoj postavi. Ima puno takvih primjera koje vam ja stvarno ne mogu objasniti. Možda vi znate bolje od mene, a meni je to jako čudno. Svi pričaju o Tekliću, pola lige me zove zbog njega, a on ne može igrati u Hajduku. Ako s 21 godinom ne može igrati u Hajduku, onda nam ne treba. Ili može, ali mu moramo dati priliku jer te silne posudbe na kojima je bio ubijaju igrača. Onda čujem dosta lošega o Todoroviću. Koliko je utakmica započeo kao desni bek? Nijednu. Kako onda možemo ocijeniti je li dobar? Može igrati devedeset minuta za BiH u utakmici protiv Nizozemske koja je završila 0:0, a ne može igrati za Hajduk? To su pitanja na koja nema jednostavnih odgovora, ali na ovaj način se ne može reći je li neki igrač dobar ili loš”, javlja Index.Nikoličius je u Hajduk došao nakon što je dvije i pol godine radio sjajan posao u Gorici. Njegovom mrežom skauta u čitavoj Europi Gorica je dovela jeftine ili besplatne igrače na kojima je zaradila više od 5.5 milijuna eura, piše Index.

Moja reakcija na članak je...
Vau
5
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime