Nikoličius: “Kahlina nije potreban, a Lovrić je preskup za Hajduk”

"Mislim da Kahlina nije potreban. Lovrić je bio preskup Hajduku" - rekao je


Danas je na Poljudu predstavljen novi sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius. Litavac je potpisao ugovor do 2024. godine, a stiže iz Gorice s kojom je u protekle tri godine radio sjajan posao.


Uz njega je iz goričkog prvoligaša otišao trener Valdas Dambrauskas koji je pojačao bugarskog prvaka Ludogorec, a s njim je u paketu trebao i vratar Kristijan Kahlina. Ipak, inicijalna ponuda je bila preniska, piše Index.

Na današnjoj prozivci prve momčadi će biti 27 igrača

U nekim kombinacijama se spominjao i Hajduk, kao i za Kristijana Lovrića koji je na Poljud trebao doći prošle sezone. Zbog toga je novi sportski direktor upitan o dovođenju svojih bivših igrača.

“Što se tiče igrača jučer smo pričali s Borom i gospodinom Sablićem. Danas će na treningu biti 27 igrača, moramo prvo vidjeti s njima tko želi otići. Moramo prvo vidjeti trenutnu situaciju. Igrači Gorice su kao i svi ostali na tržištu. Imamo Kalinića, Posavca, Ljubića, Sentića… Mislim da Kahlina nije potreban. Lovrić je bio preskup Hajduku prije godinu dana, sada je to vjerojatno i teže. Želim mu unosan transfer”, kazao je Nikoličius, piše Index.

Podsjetimo, Hajduk je prije Nove godine iz Aston Ville na posudbu doveo Lovru Kalinića koji će zaoštriti konkurenciju na poziciji vratara.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime