Niko Kranjčar zaigrao je na turniru “Četiri kafića”, a na spomen njegovog imena iz publike su stizale ovacije.

– Turnir je hvale vrijedan prije svega jer se radi o humanitarnoj akciji i pomažemo ljudima kojima je to potrebno. Prije svega sam zahvalan tolikim ljudima koji su došli pogledati malonogometni turnir, znajući da sredstva idu u dobre svrhe – kazao je Kranjčar.

Komentirao je ovacije koje u više navrata dobio od publike.

– To je uzajamno poštovanje. Oduvijek sam priznavao i odavao počast ljudima u Splitu i Dalmaciji. Nikada neću zaboraviti podršku koju su mi dali kada sam prelazio iz Dinama u Hajduk.

Kakva je bila tranzicija nakon igračke karijere?

– Ne smijem pričati za novine, znaš kako je to dobro. Igram nogomet triput tjedno s prijateljima i nikad nisam bio sretniji.

Kazao je da smatra da je Dinamo ostvario velik rezultat ove sezone. Na temelju gledanja 2-3 utakmice misli je Bjelica dobro posložio momčad.

Komentirao je potom situaciju u Hajduku.

– Jedna velika žal jer mislim da Hajduk zaslužuje puno više. Nisam gledao, ne mogu komentirati, ali sam siguran da tu gdje Hajduk je da mu tu sigurno nije mjesto i da je vrijeme da se svi ljudi u ovom gradu skupe i da vrate Hajduk tamo gdje mu je mjesto.

Komentirao je smrt legende Stanka Poklepovića.

– Upoznao sam ga jednom ili dva puta, ali ne poznam ga toliko da bih mogao o njemu pričati. Naravno, on je nogometna legenda – rekao je Kranjčar dodavši da su Vatreni ove godine ostvarili sjajan rezultat i da se nada da će novih uspjeha biti u budućnosti.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime