“NIKAD GA OVAKVOG NISMO VIDJELI” Miočić nakon pobjede otkrio da će ove godine postati otac

Stipe Miočić ima dvostruki razlog za zadovoljstvo

Bila je to noć iz snova za hrvatskog borca! Stipe Miočić treći put zaredom obranio je pojas, ali i postao prvi borac u UFC-ovoj teškoj kategoriji koji je to uspio. Iako mu kladionice nisu bile naklonjene, a specijalizirane web stranice najavljivale su pobjedu Francisa Ngannoua, favorit je poražen i pretučen. Francis je primio više od 200 Stipinih udaraca, uvjerljivo je poražen u svih pet rundi, te je zabilježio tek drugi profesionalni poraz.


BT sport je uz priloženu snimku napisao komentar: “Nikad nismo vidjeli ovakvog Ngannoua”.

Stipe je priznao da je imao vrlo jakog protivnika i da neki njegovi udarci nisu bili nimalo ugodni. Ipak, nakon pobjede imao je razloga za slavlje, tim više, jer će ove godine prvi put postati otac. Javnosti je otkrio da je njegova Ryan Marie trudna.

Stipe je također otkrio da će Marie roditi kćer, a dao je naslutiti kako će se zvati:

– Nevjerojatno sam uzbuđen, to je novi izazov u mom životu i sada ću se tome posvetiti. Doći će mi prijatelji, moramo preurediti stan, premjestiti puno stvari. Moram i kamere postaviti jer sam psihopat, da je nitko ne ukrade. Nije to zato što sam ‘najopasniji čovjek na svijetu’, nego zato što sam čudak. Ime će joj biti Dylan, Marie ili Isabella – kazao je Stipe na konferenciji za novinare.

Stipe je u braku od ljeta 2016. godine, a njegova supruga, porijeklom iz Ohija, po zanimanju je medicinska sestra.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0