NEZGODA Najbolji hrvatski vojnik, Poljičanin Ivo Bašić, slučajno udario Kolindu Grabar-Kitarović

Srećom po predsjednicu, Bašić ju je samo okrznuo, a ona mu nije zamjerila pa su se na pozornici zagrlili, a on joj se, ispričao

Mala nezgoda dogodila se u ponedjeljak na Svečanoj akademiji u povodu Dana Oružanih snaga Republike Hrvatske i Dana Hrvatske kopnene vojske u koncertnoj dvorani Lisinski, kada je najbolji hrvatski vojnik Ivo Bašić slučajno udario Predsjednicu Republike Kolindu Grabar-Kitarović.


Ivo Bašić je najbojlim hrvatskim vojnikom proglašen još prije nekoliko dana, no jučer mu je uručen i pehar na svečanosti povodom Dana OSRH u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Puna dvorana mu je zdušno zapljeskala dok je Bašić pehar dignuo visoko u zrak. A potom je odlučio podići i drugu ruku, javlja Dnevnik.hr.

Ispostavilo se da je trenutak bio nezgodan, jer baš mu je tada prilazila Predsjednica Republike, Kolinda Grabar-Kitarović. Srećom po nju, Bašić ju je samo okrznuo, a ona mu nije zamjerila pa su se na pozornici zagrlili, a on joj se, ispričao. Cijeli događaj možete pogledati ovdje.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0