NEVJEROJATNO! Dvojac lovio fazane kod Baške Vode, pogodili su dvoje prolaznika na šetnici!

Ozlijeđeni su muškarac i žena


Policijski službenici Policijske postaje Makarska proveli su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom i 42-godišnjakom.


Naime, u nedjelju 1. studenoga oko 11:30 u mjestu Baško Polje sudjelovali su u lovu na fazane organiziranom od strane lovačke udruge kada su sačmom pucali u smjeru kretanja fazana odnosno u pravcu šetnice i pogodili 48-godišnjaka i 46-godišnjakinju koji su se šetali, izvijestila je jutros PU splitsko-dalmatinska.

Muškarac je zadobio manju ozljedu u vidu opekotine u predjelu bedra, dok je žena zadobila ozljedu također u vidu opekotine na zapešću ruke, no nisu zatražili liječničku pomoć, niti su događaj prijavljivali policiji.

Naknadno su pristupili u policijsku postaju i prijavili događaj. U vezi svih prikupljenih saznanja na okolnosti događaja podnijeto je posebno izviješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Očevici zgroženi

U nedjelju je u Baškoj Vodi, kako navodi više svjedoka, došlo do pucnjave u kojoj je stradala jedna prolaznica koja se u tom trenutku nalazila na šetnici nedaleko plažnog objekta “Oseka”.

Kako piše portal Mega Media, jedan od lovaca je pucao iz lovačke puške i dio sačme završio je navodno u ruci nesretne prolaznice, inače bosanske državljanke. – Kada su ostali lovci vidjeli što se dogodilo, njih trojica ili četvorica su pobjegli prema šumi – navodi jedan od naših sugovornika.Evo što je rekao jedan od žitelja Baške Vode: – I prošle nedjelje su se ovdje takoreći u centru Baške Vode čuli pucnjevi baš kao i jučer. Zapravo je pravo čudo da i prije nije netko stradao. Ljudi ovdje beru masline, na obližnjem novoizgrađenom dječjem igralištu bude roditelja s djecom. Ovo je strašno – komentirao je jedan od sugovornika.

O jučerašnjoj pucnjavi u Baškoj Vodi te ranjavanju prolaznice bruji cijelo mjesto, no u PU splitsko-dalmatinskoj nisu imali nikakve informacije. O svemu je u međuvremenu obaviještena PP Makarska, ali i PU splitsko-dalmatinska. U nedjelju navečer oko 20:30 je upućeno nekoliko policijskih službenika iz Makarske u Bašku Vodu u cilju postupanja.

Nije poznato tko je prolaznici pružio liječničku pomoć. Ako je prolaznica bila u ambulanti, liječnik je bio dužan o svemu izvijestiti policiju jer se radi o ozljedama uzrokovanima vatrenim oružjem.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
2
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
7
Molim?
4

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime