Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad više osoba u dobi od 21, 22, 24, 25, 44, 61 i 71 godine, od kojih je 44-godišnjakinja policijska službenica, a koji se sumnjiče da su počinili kazneno djelo protupravno oduzimanje slobode na štetu dvije 20-godišnjakinje, 19-godišnjakinje i 32-godišnjakinje dana 1. veljače na splitskom području.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je 71-godišnjakinja zatražila i angažirala odnosno potakla 24-godišnjakinju da 19-godišnjakinju zaplaši zbog njenog odlaska od kuće.

Tada je 24-godišnjakinja angažirala ostale osumnjičene da joj pomognu, te su ih po prethodnom dogovoru, protivno njihovoj volji odveli iz stana u Splitu i vozilom odvezli na šire solinsko područje gdje su ih ostavili.

Nitko nije ozlijeđen, a protiv navedenih su podnijete odgovarajuće kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu, izvijestila je danas PU splitsko-dalmatinska.

Neslužbeno se doznaje kako je 71-godišnjakinja baka 19-godišnjakinje koju su otmičari trebali samo zastrašiti da se vrati kući. 44-godišnja policajka nije djelatnica PU splitsko-dalmatinske. Kojoj policijskoj upravi pripada, za sada nije poznato.

U trenutku kad se sve događalo s 19-godišnjakinjom su u stanu bile njezine prijateljice – dvije 20-godišnjakinje i 32-godišnjakinja. Otmičari su se zanijeli i sve ih oteli, piše Dnevnik.hr.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime