Ususret novoj sezoni ‘Ljubav je na selu’, ekipa RTL-a razgovarala je s Nevenkom Bekavac, vjerojatno najpoznatijom kandidatkinjom popularnog showa. Mnogima omiljena Neve Novu je godinu, kaže, dočekala s obitelji u rodnom Sinju, bez mnogo pompe.

“Znate kako je na selu, ništa posebno, obiteljski kao i Božić”, rekla je Nevenka koja je u braku sa Zvonom Petričevićem. Par ima sina Stjepana koji ima godinu i sedam mjeseci i brzo raste.

Sa Zvonom je na ljubavnom planu, kaže, “dobro, ali uvijek može bolje”, piše RTL.

“Dobro je mali. Diže se, stoji, ali nije još samostalan. Dajem mu jaču spizu, mesa malo, osnažio se dosta. Priča mama, tata…”, hvali se Nevenka.

Savjet za nove natjecatelje

Uz show je vežu lijepe uspomene te brojna prijateljstva.

“Kolegice mi pišu preko Facebooka, nekad mi se javljaju i farmeri. Ostala sam super sa svima. Bilo mi je jako lijepo”, kazala je Nevenka, koja je u najboljim odnosima ostala s Vitom Maslačak. Ona joj je i vjenčana kuma.

“Čujemo se, ali se slabije viđamo. Trenutno ima puno posla”, kaže Neve.

Novim kandidatkinjama je dala savjet za zavođenje farmera: “Preporučujem im da se malo više seksi obuku.”

Gospodinu Savršenom predviđa brak

Novu će sezonu svakako pratiti, baš kao što je pratila i show ‘Gospodin Savršeni’. Iznenadilo ju je kada je čula da je Goran Jurenec na kraju završio u vezi s Hanom Rodić, javlja RTL.

“Kako to kad je izabrao Ivu? Gledala sam kada je nju izabrao. Rekao mi je prijatelj za Hanu. Predomislio se i sad će se oni vjenčati”, zaključila je.

Otkrila nam je i planove za novu godinu.

“Gledam da stavim dijete u jaslice, ne mogu više, moram nešto promijeniti, početi raditi, sve mi je monotono. Ne mogu više biti u kući, moram poraditi na sebi. Dosta je vremena prošlo, nešto me novo zanima”, najavila je Nevenka.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime