NEUSPJELI POKUŠAJ KONSTITUIRANJA GV Branka Ramljak razočarana: “Puno me sram zbog ovoga, ali, ja sam optimist”

[VIDEO] "Sram me jer sam očekivala da će se vijećnici izdići iznad svih nekakvih razlika. Normalno je da razlika ima, u politici smo. Očito nemamo svi ista mišljenja", kazala je Ramljak

Branka Ramljak

Niti 10 minuta nije trajala konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Splita.


Gradski vijećnik iz redova stranke Centar Igor Skoko predložio je na početku prve konstituirajuće sjednice da se odgodi imenovanje Mandatno-imunitetnog povjerenstva, čime je sjednica završena.

Naime, već ranije su se vijećnici Mosta izjasnili kako neće podržati konstituiranje vijeća u prvom pokušaju te će se isto ponovno pokušati konstituirati za 30 dana.

NAPETA POLITIČKA SITUACIJA U SPLITU Konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća završila “prije” nego je počela

Branka Ramljak nakon sjednice je komentirala neuspjeli pokušaj konstituiranja sjednice Gradskog vijeća Grada Splita.


“Moram priznat da me puno sram. Ja sam prvi puta kao vijećnica izabrana i očekivala sam da ćemo Gradsko vijeće konstituirati iz prvog pokušaja. Mi smo odmah podržali promjene i podršku smo dali gradonačelniku Puljku. Očekujem da će se vijeće vrlo skoro konstituirati, bitni su nam građani i moramo raditi i provoditi projekte”, kratko je kazala Branka Ramljak te je naglasila da je sram što se sve ovako odigralo na prvoj konstituirajućoj sjednici.

“Sram me jer sam očekivala da će se vijećnici izdići iznad svih nekakvih razlika. Normalno je da razlika ima, u politici smo. Očito nemamo svi ista mišljenja”, kazala je Ramljak.“Ovo su komunalni izbori i moramo početi raditi za dobrobit građana. Ja sam vječiti optimist i vjerujem da će se GV konstituirati”, zaključila je Branka Ramljak.

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
11
Hagić
2
Hmmm
4
Plač
0
Grrr
5
Molim?
3

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime