Ovog puta nije drive-in, već boat-in. Ovog petka i subote, 14. i 15. kolovoza u vali na Drveniku Velom posjetitelji će imati mogućnost uživati u filmovima iz vlastitih brodova i kajića okruženi morem, i to po prvi put u Hrvatskoj.

Projekcije filmova u potpunosti su besplatne, a organiziraju se na inicijativu rođene
Drveničanke Petre Mlačić i uz tehničku realizaciju tvrtke Rezolucija koja je donirala svu potrebnu tehničku opremu.

Svim zainteresiranima preporuča se da svojim kajićima, brodovima, SUPovima, kajacima i ostalim plovilima dođu u valu ispred Artića iza 20 sati kako bi se svi na vrijeme uspjeli usidriti i pripremiti za filmove pod vedrim nebom.

Na osmometarskom platnu koje će biti postavljeno na “trogirskom škoju” u dva dana posjetitelji će moći pogledati hrvatske filmove (s engleskim titlovima):

– Petak: 14.8.2020. u 21:00 film “Osmi povjerenik” redatelja Ivana Salaja
– Subota: 15.8.2020. u 21:00 “Comic Sans” Nevija Marasovića

Nakon projekcije u subotu bit će organiziran i koncert dobro poznatog benda “Little sister” koji već tradicionalno zabavlja publiku na Artiću svake godine.

U obzir je uzeta i trenutna epidemiološka situacija pa su tako na ovaj način zadovoljene sve mjere vezane uz okupljanja, ali organizatori još jednom pozivaju i na osobnu odgovornost svakog pojedinca kako bi svi bez brige mogli uživati u projekcijama.

– Opremite se, hranom i pićem po želji, šugamanima, jastucima i dekama i puno dobrog raspoloženja. Molimo vas da poštujete onoga tko vas bude usmjeravao gdje privezati ili usidriti brod, kao i putanju trajekta koji će oko 22 ući u valu i kojemu ne smijemo smetati, poručili su organizatori.

Više informacija možete pročitati na:
https://web.facebook.com/events/664077637652800/Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime