Nestala žena na području Kistanja: Helikopteri u potrazi

Starica nažalost, još nije pronađena


Letačka posada eskadrile transportnih helikoptera 93. krila Hrvatskog ratnog zrakoplovstva (HRZ) sudjelovala je u potrazi za nestalom 85-godišnjom ženom na području Đevrsaka kod Kistanja, priopćeno je u utorak iz Ministarstva obrane RH, a nestala starica još nije pronađena, piše Večernji list.


U zajedničkoj akciji spašavanja na širem području Đevrsaka, u Šibensko-kninskoj županiji, sudjelovali su i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS). Kako piše na stranici Nestali.hr, riječ je o Darinki Ležaić rođenoj 1934. godine. Nestanak je prijavljen u ponedjeljak oko 6 sati. Žena je prosijeda, srednje tjelesne građe, a u trenutku nestanka imala je crnu maramu na glavi, dugu smeđu jaknu, crne hlače i crne cipele. U akciji potrage letačku posadu HRZ-a činili su kapetan pukovnik Stjepan Stepić, kopilot bojnik Stjepan Jović te tehničari letači satnik Neven Korica i stožerni narednik Dalibor Filipović.

Pukovnik Stepić rekao je da su pretraživali šire područje sjeverno od mjesta Đevrske.

– Dali smo sve od sebe, praktički smo pretražili svaki pedalj dodijeljenog područja potrage, no osobu nismo pronašli. Na terenu je ostalo dosta zemaljskih tražitelja, a naša posada ostaje i dalje u dežurstvu spremna reagirati na svaki poziv- kazao je pukovnik Stepić.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime