U nedjelju ujutro na internetskim stranicama Nacionalne evidencije nestalih osoba splitska policija objavila je da se od 15. listopada traga za 28-godišnjim Rokom Šimcem koji se u četvrtak udaljio iz stana svojih roditelja u Doverskoj ulici.

Visok je 175 centimetara, crne valovite kose, kestenjaste boje očiju, a u trenutku nestanka nosio je crnu sportsku majicu marke Adidas, donji dio sive sportske trenerke Adidas i tenisice.

– U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr – poručuju iz policije.

Podsjetimo, Šimac je široj javnosti postao poznat nakon 16. studenog 2012. kao glavni protagonist “tuluma iz pakla” u Podstrani.

“Kriv je što je 16. 11. 2012. godine u Podstrani u stanu T. S. u cilju svog seksualnog zadovoljavanja protivno volji oštećene, za koju je znao da mu se ne može oduprijeti zbog privremene duševne poremećenosti izazvane akutnom instoksikacijom alkoholom, u spolovilo i anus ugurao ruku svjestan da joj može nanijeti teške tjelesne ozljede i pristajući na to.Od ozljeda je oštećena pala u komu, a život joj je spašen isključivo hitnom liječničkom intervencijom. Trajno je i teško narušeno zdravlje oštećene, a okrivljeni je iskoristio stanje u kojem nije bila sposobna izraziti svoje odbijanje te je bez njenog pristanka izvršio radnju izjednačenu sa spolnim odnošajem”, stoji u presudi.

Suđenje je zbog zaštite identiteta 20-godišnjakinje bilo zatvoreno za javnost, a upravo za nekoliko dana Vrhovni sud će odlučivati o presudi Županijskog suda u Splitu.

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
2
Hagić
1
Hmmm
1
Plač
8
Grrr
45
Molim?
19

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime