NEMA PUTOVANJA Ryanair je značajno smanjio promet u predsezoni

Prolongirano čak 14 linija prema Dalmaciji


Irski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik Ryanair smanjio je promet prema Hrvatskoj u ljetnom redu letenja 2021. godine.


Smanjenje se najviše odnosi na promet u predsezoni.

Većina letova planirana za travanj više nije u ponudi. Trenutačno su u tom mjesecu u ponudi samo dvije linije prema Hrvatskoj i to London – Pula i Düsseldorf – Zadar.

Sve ostale odgođene su za jedan do tri mjeseca kasnije.

Linija Rijeka – Frankfurt više nije u ponudi. Bila je to jedina linija koju je Ryanair nudio prema Rijeci ove godine. Isto tako, u ponudi nema više letova ni na liniji Köln/Bonn – Zadar, a prije epidemije bila je najavljena s čak 4 leta tjedno.

Obje rute trenutačno možete birati u sustavu rezervacija kod Ryanaira, ali više nema dostupnog niti jednog leta.Linije na kojima više nema letova u travnju i čiji je početak prometovanja pomaknut na 1. svibnja su linije iz Pule za Bruxelles te iz Zadra za za Bruxelles, Prag, Marseille, Dublin, Krakow i Poznan.

Linije koje će početi s prometovanjem dva mjeseca kasnije, odnosno od 1. lipnja, linije su iz Dubrovnika za Beč i Dublin, iz Pule za Beč i Frankfurt, iz Splita za Dublin te iz Zadra za Beč, London i Manchester.Čak 3 mjeseca kasnije, odnosno od 1. srpnja, pomaknut je početak prometovanja za linije iz Zadra za Pariz, Berlin, Memmingen Karlsruhe, Memmingen i Wroclaw.

Jedan let manje za cijelu sezonu je na linijama iz Zadra za Marseille, Memmingen i Krakow.

Ipak jedan let više je u ponudi na liniji iz Zadra za Poznan te čak dva leta tjedno više na liniji iz Zadra za Bruxelles.

U posezoni nema sezonskog smanjenja prometa i čak je dodatno za mjesec dana produžena nova linija Napulj – Zadar, odnosno do kraja listopada, piše Avioradar.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
3
Grrr
0
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime