NEMA POŠTEDE HNS će kazniti Dinamo, suce i trenera Mamića?

Pripremaju se kazne


Zoran Mamić

Hrvatski nogometni savez uložio je oko osam milijuna kuna u VAR kako bi unaprijedio suđenje, no tek što je počeo nastavak prvenstva, rade se ogromne pogreške. Zašto smo ulagali u VAR, ako se ne vjeruje tehnologiji?!


Igor Pajač je, tvrde čelnici Slaven Belupa, darovao dva penala Istri i pobjedu. Mario Zebec je, tvrde u Dinamu, oprostio dva penala Hajduku i “opljačkao” klub iz Maksimira. A Varaždinci tvrde da su i oni oštećeni… Lista ljutitih je duga, ali jedno im je zajedničko – suđenje, piše 24 sata.

Zbog toga će Hrvatski nogometni savez, točnije povjerenik za delegiranje sudaca Ivan Novak, danas odlučiti kolike će biti kazne sucima. Kako doznajemo, najmanja moguća kazna je zabrana suđenja u sljedećih pet utakmica, a maksimalna zabrana do kraja prvenstva.

Ali to nije to sve. Pripremaju se kazne i za Dinamo, koji je u priopćenju istaknuo kako sumnja u regularnost natjecanja. Priprema se kazna i za Zorana Mamića, koji je nakon utakmice “opleo” po sucima.

Dinamo bi mogao biti kažnjen financijski, a Mamić zabranom vođenja utakmica sljedećih mjesec dana. Jer, sjetite se, nakon što je Nenad Bjelica, kao trener Osijeka, napao suce nakon derbija u Gradskom vrtu, dobio je mjesec dana suspenzije.

Mala je razlika što je Bjelica tad bio isključen, a Mamić je dobio žuti karton. No sukus napada je isti, a savez, kako 24 sata saznaje, više neće i ne želi tolerirati napad na njihov rad i suđenje.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
9
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime