“NEĆU BUTIGU U SVOJU POLITIKU” Ivica Puljak najavio kandidaturu za gradonačelnika: “Želim od Splita napraviti centar svita”

Najavio je da će obići sve gradske kotareve


Ivica Puljak

Ivica Puljak najavio je kandidaturu za splitskog gradonačelnika, a u nju je krenuo sa tržnice na Plokitama.


“Nalazimo se u kvartu koji se nalazi u centru Splita. Taj kvart zovu Siromašna, ali je zapravo bogat vrijednim i radišnim ljudima. Ovo je kvart iz kojeg sam ja potekao, u kojem sam proveo svoju mladost i djetinjstvo. Meni je Split jako puno dao, ja danas iz ovog kvarta krećem u kampanju za gradonačelnika Splita. Meni je Split jako puno toga dao, ja se osjećam odgovornim da jedan dio toga vratim građanima grada Splita, da ponudim svoje znanje, energiju i iskustvo da od Splita napravimo grad na koji ćemo svi bit ponosni. U okviru svoje kampanje obići ću sva 34 kotara i u razgovoru s građanima pitati što ih zaista muči, kakve oni probleme imaju i ponuditi rješenje građanima Splita”, kazao je na početku svoga obraćanja medijima Puljak.

Kazao je da se – neće baviti trgovinom.

“Nažalost, ova vlast, ali i prethodne vlasti nisu se bavile rješavanjem problema, nego su se bavile političkom trgovinom, a obećajem da je jedina trgovina kojom ću se ja baviti trgovina na pazariću, ovome ili nekom drugom. Jedan od najpoznatijih kronačara grada Splita, gospodin Miljenko Smoje je u Velom mistu rekao, tj. postoji izjava ‘Neću politiku u svoju butigu’. Ja obećajem da neću butigu u svoju politiku. Ja se time sigurno neću baviti nego ću se baviti rješavanjem problema građana grada Splita”, pojasnio je.

Naveo je i koji su najveći problemi grada.

“Najveći problemi Splita su komunalni nered i loša infrastruktura koja se vidi i u ovom kvartu gdje je jako puno automobila na ulicama, drugi problem je nezaposlenost, zatim je gomilanje nereda ili recimo standard obrazovanja.Građani Splita imaju pravo na moderan grad, na bolji život, imaju pravo da sva djeca idu  u školu u jednoj smjeni, da imaju topli obrok u školi. Imamo pravo da grad Split bude kao i bilo koji drugi svjetski grad, ja sam živio u nekima od njih i ta iskustva želim prenijeti ovdje i od Splita napraviti zaista centar svita. Split je u našim srcima centar svita, a ja mislim da ga mi takvim trebamo napravit, zajedno sa građanima, rješavajući njihove probleme i radeći u javnom interesu”, kazao je Puljak.

Moja reakcija na članak je...
Vau
7
Haha
2
Hagić
0
Hmmm
3
Plač
1
Grrr
0
Molim?
1Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime