Nećak Darka Milinovića divljao po gospićkoj bolnici, razbijao je stvari

Navodno nije prvi put

Radiolog Dragan Jakovljević izazvao je u noći na četvrtak kaos u Općoj bolnici Gospić. Razbio je vrata i lomio CD-e. Riječ je o nećaku ličko-senjskog župana Darka Milinovića.


Policija je dobila dojavu u 7.45 sati. Obavljen je očevid. Utvrdili su kako je osumnjičeni napravio kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.

Lika Portal objavio je anonimno pismo zaposlenika te ustanove u kojem piše da im je dosta Jakovljevićeva divljanja. Uz pismo su objavili i fotografije nereda koji je napravio.

Pismo prenosimo u cijelosti:

“Noćas je po tko zna već koji put Dragan Jakovljević zvani Drajs divljačkim ponašanjem demolirao prostorije u gospićkoj bolnici. Na red su ponovno došle prostorije radiologije u bolnici gdje je nećak župana Milinovića zaposlen.

Uslijed divljanja prestravljeni su i zgroženi zaposlenici bolnice kao i pacijenti ustanove kod kojih postoji strah od imenovanog jer ga za sve njegove divljačke ispade štiti ujak Darko Milinović, nekadašnji ravnatelj bolnice i župan Ličko senjski. U navedenoj ustanovi je kao šef radiologije zaposlen Alen Zorić koji je ujedno i šef Milinovićevom nećaku, a odnedavno je Zorić i tajnik Milinovićeve stranke Lipo koji je u zadnje vrijeme aktivan u priopćenjima ispred stranke Lipo kao poslušnik župana Milinovića koji je zadužen za prljave medijske istupe i za blaćenje svih koji su se usprotivili diktaturi župana u županiji, bolnici i svim drugim firmama krije su “pod kontrolom” župana.


Zanima nas hoće li se o ovome slučaju očitovati župan, hoće li tajnik stranke Lipo Alen Zorić reagirati jer mu je zaposlenik demolirao radne prostorije u bolnici a koji je ujedno kao županov nećak i aktivni član stranke Lipo i hoće li Sandra Čubelić kao ravnateljica Gospićke bolnice pokrenuti stegovni postupak protiv Jakovljevića.

Kako se i dalje ne bi događali slični ispadi i ustaljena zataškavanja nedjela radi divljanja imenovanog, kao zaposlenici bolnice molimo medije i državne institucije da se nas i pacijente bolnice hitno zaštiti.Također nas zanima i medijska reakcija o navedenom događaju i hoće li župan, ravnateljica bolnice i Alen Zorić kao zaposlenik bolnice i glasnogovornik stranke Lipo reagirati na incident”.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
2
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime