NE SLUTI NA DOBRO U 2021. zaboravite na spajanje neradnih dana

Godina nije počela sa sretnim vijestima


2021. godina bit će izazovna, po mnogo čemu to je jasno, ali i što se tiče svima omiljenih spajanja neradnih dana. Blagdani i praznici u velikom broju ‘padaju’ na subotu i/ili nedjelju.


Tako će, za početak, Sveta tri kralja biti u srijedu, 6. siječnja. Uskrs je ove godine 4. travnja, u, naravno, nedjelju. Nakon toga nailazimo na probleme s iskorištavanjem godišnjeg – naime, Praznik rada 1. svibnja bit će u subotu. 30. svibnja je Dan državnosti, a pada u nedjelju.

Eventualno spajanje na dva dana s vikendom prije/poslije moguće je u sljedećim slučajevima. Naime, Tijelovo, 3. lipnja, bit će u četvrtak, naravno. Međutim, Dan antifašističke borbe 22. lipnja bit će u utorak, dok će Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 5. kolovoza biti u četvrtak. Velika Gospa 15. kolovoza će, ipak, biti u nedjelju.

Svi sveti 1. studenog padaju na ponedjeljak. Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata je 18.11., 2021. godine je to četvrtak. I, na kraju, Božić pada u subotu, a logičnim slijedom, Štefanje u nedjelju, piše RTL.

Moja reakcija na članak je...
Vau
4
Haha
14
Hagić
3
Hmmm
1
Plač
7
Grrr
8
Molim?
1

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime