‘Ne dajmo Gredu’ na sinjskoj Pijaci: Prikupljeno oko 800 potpisa

Zbog iznimno velikog interesa šire javnosti, potpisivanje peticije nastavit će se i putem interneta

Jučer je završila akcija prikupljanja potpisa na sinjskoj Pijaci, u organizaciji Građanske inicijativa ‘Ne dajmo Gredu’ i Mjesnog odbora Glavice, u kojoj je u dva dana prikupljeno oko 800 potpisa.


Podsjetimo, cilj peticije je zaustaviti planirani projekt eksploatacije kamena na Poljakovoj Gredi u Glavicama te prevenirati prijeteći ekocid i drastično smanjenje kvalitete života mještana koje je sasvim izvjesno ako bi na području Glavica zaživio još jedan kamenolom.

– Ovim putem zahvaljujemo svim našim dragim sugrađanima, Sinjanima, Cetinjanima koji su svojim potpisom podržali naše djelovanje – poručili su u ime GI ‘Ne dajmo Gredu’, Toni Jurić-Šolto i Marko Cvrlje.

– Svojim potpisom podržali su nas i franjevci iz Franjevačkog samostana Gospe Sinjske, naš sugrađanin Miro Bulj, predsjednički kandidat Zoran Milanović te brojne druge osobe iz javnog, kulturnog i političkog života, a zbog iznimno velikog interesa šire javnosti, potpisivanje peticije nastavit će se i putem interneta na https://citizengo.org/hr/signit/175814/view.


Ovim putem, organizatori još jednom pozivaju sve ljude dobre volje u Hrvatskoj i svijetu da svojim potpisom podrže borbu za opće dobro, našu te sve buduće generacije.

– Još jednom, najljepša i od srca zahvaljujemo svim građanima koji su  potpisali peticiju, u kojoj je do sada prikupljeno oko 2000 potpisa. Svojim potpisom dali ste nam na znanje da činimo pravu stvar te nas dodatno potaknuli i ohrabrili – kazali su iz Građanske inicijativa ‘Ne dajmo Gredu’ koja je od danas još snažnija i aktivnija.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime