NAVALA NA POLJUD Puštene u prodaju zadnje ulaznice: Šverceri prodaju ulaznicu i po 1.000 kuna, ima i prijetnji

Najčešći oglasi u Njuškalu su oni u kojima se ulaznice uglavnom prodaju po dvostruko većoj cijeni. Tako se dvije karte za zapad mogu naći za 1000 kuna

Jutros u 9 sati puštene su u prodaju preostale ulaznice za play-off utkakmicu Europske lige između Hajduka i Evertona. Ulaznice se uglavnom tiču ulaza B zapadne tribine. Time je Hajduk želio doskočiti švercerima, no njih i dalje ima!


Preprodavači već danima u oglasima nude ulaznice. Iako su zapad i istok stajali 200 i 240 kuna, te ulaznice su se preprodavale i po 1000 kuna.

Iako ih se već puno prodalo i po tako visokim cijenama, u Njuškalu ih je ostalo još nekoliko po redovnoj, ali i po puno višim cijenama. Sve ulaznice koje se mogu kupiti su za istok i zapad. Sjevera nema, piše Index.

– Ma, bježi. Zvali su me neki tipovi i prijetili mi pa sam skinuo karte za sjever iz oglasa. To je ludo sve, ne želim imati problema s njima – rekao je jedan od oglašivača nakon što je priupitan ima li ulaznica za sjevernu tribinu.

Najžešći navijači Hajduka godinama ne podnose preprodavače ulaznica. Znali su ih hvatati oko Poljuda i otimati im ulaznice pa ih dijeliti navijačima. Bilo je i uvreda, udaraca i raznih problema.

Najčešći oglasi u Njuškalu su oni u kojima se ulaznice uglavnom prodaju po dvostruko većoj cijeni. Tako se dvije karte za zapad mogu naći za 1000 kuna.


– Kupio sam sebi i prijatelju ulaznicu i još dvije da ih prodam. Zašto ne? Evo stalni mi mobitel zvoni. Mogli su oni stajati na suncu u redu i čekati da kupe karte, tko im je sad kriv? Zaradit ćemo 500 kn pa ćemo poslije vanka proslaviti pobjedu – rekao je za Index mladić iz Splita, koji dva “zapada” nudi za 1000 kuna.

Bilo je i onih koji su ulaznice prodali po redovnoj cijeni zbog nemogućnosti odlaska na utakmicu, ali one s prodane iste sekunde kad su se pojavile u oglasima.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0