Natječaj „Fotografiju odvoji i ručak osvoji“ u svojem je finalnom tjednu, osvojite i vi 250 kuna!

Možete osvojiti kupon za dostavu adventskog ručka ili večere u vrijednosti od 250 kuna


Ako Djed Mraz, Orašar ili bezbroj lampica savršeno raspoređenih po cijeloj kući uz božićnu jelku krase i vaš dom, onda Advent u Splitu i Pauza, domaći servis za online narudžbe hrane, imaju savršeni natječaj za vas!


Treći tjedan zaredom na društvenim mrežama Turističke zajednice grada Splita objavljivanjem fotografija na društvenim mrežama možete osvojiti kupon za dostavu adventskog ručka ili večere u vrijednosti od 250 kuna koje je osigurala Pauza.

Ovotjedna su tema omiljeni božićni ukrasi, a svoje fotografije do 30. prosinca možete objavljivati ovdje.

Osvojite Pauza kupon od 250 kuna za dostavu omiljenog jela. Priložite ispod objave fotografiju najdražih božićnih ukrasa…

Objavljuje Visit SplitSrijeda, 23. prosinca 2020.

 Razveselite svoje najdraže i osigurajte im dostavu najdražeg jela na vrata, koja će vam vrlo rado donijeti Pauzini dostavljači. Sve što je potrebno učiniti jest na svojem profilu podijeliti fotografiju omiljenih božićnih ukrasa uz #LjubavNasSpaja i označavanjem profila Visit Split pri čemu objava mora biti postavljena na javno. Fotografiju omiljenih ukrasa s #LjubavNasSpaja možete podijeliti i ispod objave na Facebook profilu Turističke zajednice grada Splita.

Ovogodišnji Advent u Splitu sa sloganom „Ljubav nas spaja“ poseban je naglasak stavio na temeljne božićne vrijednosti i tradicije koje nas podsjećaju na Božiće kakvi su nekada bili. Ovaj je period godine oduvijek poznat kao vrijeme koje najčešće provodimo sa svojim obiteljima, okupljeni za stolom i u toplini svoga doma uz omiljenu hranu.
Ime sretnog dobitnika ovog vrijednog kupona za cijelu obitelj bit će objavljeno na Facebook, Instagram i Twitter profilu te na službenoj web stranici Turističke zajednice 31. prosinca.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime